Montage autoaccessoires - Automat Hoogeveen
Inbouw en montage

Inbouw en montage accessoires

Voor jouw auto, bus of camper

Voor de inbouw en montage autoaccessoires en van andere auto/camper elektronica en ga je naar Automat Hoogeveen. Deze werkzaamheden zijn voor ons geen bijzaak. Dit is onze specialiteit!


Professionele werkplaats

Elke Automat/Autoprofi vestiging beschikt over een professionele werkplaats waar de producten die wij in de winkel verkopen ook gemonteerd  worden. Door constante scholing en jarenlange ervaring beschikken wij over de kennis die nodig is om veilig aan een moderne auto te werken.


Wat je ook wil laten inbouwen, een nieuwe din-2 autoradio met navigatie of zonnepanelen op de camper, het maakt niet uit. Wij kunnen het allemaal omdat wij de specialisten zijn in het noorden voor auto's en campers.


Online bestellen, lokaal inbouwen

Producten welke online gekocht worden kunnen ingebouwd worden bij een vestiging bij jou in de buurt. We maken hierbij gebruik van een zo genaamde Installcard een super praktisch prepaid systeem voor het inbouwen van auto-elektronica.


Hoe werkt het?

Je koopt online een Installcard welke overeenkomt met de inbouw die voor jouw auto nodig is (v.b. autoradio inbouw, navigatie montage etc.), het tarief is inclusief de benodigde bekabeling en de arbeid zodat verrassingen achteraf vermeden worden. Online kun je gewoon bij een Automat/Autoprofi vestiging in de buurt een afspraak plannen. Alle Automat/Autoprofi vestigingen beschikken over de kennis welke nodig is voor een storingsvrije inbouw in een moderne auto.

Over Automat/Autoprofi Hoogeveen

Autoprofi/Automat, een naam die synoniem staat voor kwaliteit! Sinds 1980 is Autoprofi/Automat specialist in auto-accessoires en auto-onderhoud gevestigd in Hoogeveen. Autoprofi Hoogeveen biedt een zeer uitgebreid pakket auto-accessoires en onderdelen, die door onze monteurs ook nog eens vakkundig gemonteerd kunnen worden. Of het nu gaat om een nieuwe autoradio of een koppelingsrevisie, het is bij ons allemaal mogelijk.
Accessoires auto's

Contact

De medewerkers van Autoprofi Hoogeveen staan voor je klaar. Neem contact op door ons te bellen of het contactformulier in te vullen.