APK Keuring in Hoogeveen | Autoprofi Hoogeveen
APK keuring Autoprofi Hoogeveen

Zoek je een betrouwbare autogarage voor de jaarlijkse APK Keuring. Je kunt dit laten uitvoeren door Autoprofi Hoogeveen. Wij verzorgen de APK Keuring voor:

  • Auto’s
  • Campers
  • Bestelwagens

Wat is de APK Keuring?

Bij een APK Keuring wordt gecontroleerd of jouw auto nog verkeersveilig is en of je auto aan de laatste milieunormen voldoet.

Elk jaar krijg je van het RDW een brief in de brievenbus met een oproep voor de keuring. Deze APK Keuring is verplicht voor autobezitters.

Wanneer moet de auto gekeurd worden

Vanaf 2008 moeten alle auto’s met diesel en LPG motoren na 3 jaar voor het eerst gekeurd worden. Vanaf dat moment herhaalt de keuring zich elk jaar.

Voor benzine auto’s geldt de eerste keuring pas na vier jaar. Na de eerste keuring moet de APK Keuring elke 2 jaar herhaald worden. Is de auto 10 jaar oud dan dient de keuring jaarlijks plaats te vinden.

Op de website van het RDW vind je wanneer jouw auto gekeurd moet worden.

apk keuring auto Hoogeveen

Wij verzorgen de APK Keurig van jouw auto of camper.

Kun je ‘nee’ zeggen tegen de APK Keuring?

Nee, het is niet mogelijk om de APK Keuring te vermijden. Is je auto niet voor de officiële datum gekeurd dan mag je niet meer de weg op met deze auto.

Doe je dit toch, dan krijg een boete via het RDW of de politie.

Wat gaan jullie doen tijdens de keuring?

We keuren jouw auto van A tot Z op alle verplichte APK punten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Wat als mijn auto wordt afgekeurd?

Mocht je auto of camper niet door de APK Keuring komen dan nemen wij contact met je op. Wij leggen je uit waar de obstakels zitten.

Daarnaast doen wij je een heldere prijsopgave voor de reparatie of een eventuele kleine of grote beurt aan de auto. Wanneer je akkoord geeft zorgen wij dat je auto APK Proof wordt opgeleverd. Dan kun je weer een jaar veilig de weg op.

Waarom kiezen voor Automat Hoogeveen

Specialist in campers

Onderhoud van campers + verkoop en inbouw van accessoires

Vakkundig advies

Onze ervaren vakmensen helpen je graag waar nodig (vraag gerust)

Eerlijke communicatie

Eerlijke en heldere communicatie over prijs en kwaliteit (transparantie)

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Autoprofi Hoogeveen vind je tientallen waardevolle artikelen met tips. Heb je bijvoorbeeld deze artikelen al gelezen?

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Direct contact

Liever even bellen? Wij zijn bereikbaar via 0528 23 15 33

Over de schrijver
Autoprofi, een naam die synoniem staat voor kwaliteit! Sinds 1980 is Autoprofi specialist in auto-accessoires en auto-onderhoud gevestigd in Hoogeveen. Autoprofi Hoogeveen biedt een zeer uitgebreid pakket auto-accessoires en onderdelen, die door onze monteurs ook nog eens vakkundig gemonteerd kunnen worden. Of het nu gaat om een nieuwe autoradio of een koppelingsrevisie, het is bij ons allemaal mogelijk.
Reactie plaatsen