Materialen Auto Onderhoud: verkoop en montage
Poetsafdeling winkel

Onderhoud auto

In onze winkel vind je alles voor het onderhoud van je auto

In de winkel van Automat Hoogeveen vind je alles voor het onderhoud van je auto. Van autolak tot olie en poetsmiddelen tot banden.
Autolak op maat

Autolak

Bij Autoprofi Hoogeveen laat je verf of lak mengen voor jouw voertuig. Met onze Standox verfmengmachine kunnen wij maar liefst 70.000 verschillende kleuren professionele autolak, motorlak en RAL kleuren mengen.
autopoetsproducten

Poetsen auto

Autoprofi Hoogeveen heeft een groot assortiment autopoetsproducten in de winkel. Wij zijn leverancier van het merk Meguiars. Uiteraard helpen we je bij met maken van de juiste keuzes.
Ijskrabbers

Wintermaterialen

Of je nu een sneeuwketting, ijskrabbers, voorruitfolie, dakhoezen, slotontdooiers of autohoezen koopt? Wij hebben in onze winkel alles wat je auto nodig heeft om veilig de weg op te gaan.
Verlichting auto, camper en bus

Verlichting

In onze winkel vind je een compleet schap met verschillende soorten verlichting voor je auto. Indien gewenst verzorgen we de vervangen van de verlichting voor jouw auto of camper.
Vloeistoffen

Vloeistoffen

Olie verversen voor je auto, camper of bestelbus? In onze winkel vind je een groot assortiment?  Heb je liever dat wij dit voor je doen? Geen enkel probleem!

Ruitenwisserbladen bestellen

Ruitenwisserbladen

Zijn je ruitenwisserbladen aan vervangen toe omdat ze gaan stuiteren of omdat je ruit niet meer goed schoon wordt? In onze winkel vind je ruitenwisserbladen.

Over Automat/Autoprofi Hoogeveen

Autoprofi/Automat, een naam die synoniem staat voor kwaliteit! Sinds 1980 is Autoprofi/Automat specialist in auto-accessoires en auto-onderhoud gevestigd in Hoogeveen. Autoprofi Hoogeveen biedt een zeer uitgebreid pakket auto-accessoires en onderdelen, die door onze monteurs ook nog eens vakkundig gemonteerd kunnen worden. Of het nu gaat om een nieuwe autoradio of een koppelingsrevisie, het is bij ons allemaal mogelijk.
Accessoires auto's

Contact

De medewerkers van Autoprofi Hoogeveen staan voor je klaar. Neem contact op door ons te bellen of het contactformulier in te vullen.