Verf of lak mengen: auto, camper, fiets, motor | Autoprofi Hoogeveen
Autolak bestellen

Autolak op maat laten mengen

Lak voor je auto, camper of bestelbus op maat!

Bij Autoprofi Hoogeveen laat je verf of lak mengen voor jouw auto, fiets, motor, radiografisch vliegtuig, tuinstoel of anders.


Met onze Standox verfmengmachine kunnen wij maar liefst 70.000 verschillende kleuren professionele autolak, motorlak en RAL kleuren mengen. Deze kun je vervolgens in blik of spuitbus meenemen.


Alle kleuren zijn leverbaar als 1K autolak. De unikleuren zijn ook leverbaar als 2K autolak.


Zie ook: wat is het verschil tussen 1K autolak en 2K autolak?


Je kunt de autolak meekrijgen in blikken van 30 ml (lakstift), 125 ml, 250 ml, 500 ml, 1 liter

Natuurlijk kun je bij Autoprofi naast lakken ook alle benodigde spullen kopen voor zowel voorbehandeling als nabehandeling. Denk aan materialen zoals:


  • ontvetter
  • schuurpapier
  • plamuur
  • primer
  • afplaktape
  • blanke lak 1K en 2K
  • polijstmiddel
  • poetsmachine


Onze medewerkers kunnen je natuurlijk adviseren en informeren welke stappen je het best kunt volgen voor het mooiste resultaat.

Wat zijn de opties?

Autolak op maat maken

Kom langs in onze winkel

Kom gerust langs in onze winkel. Deze vind je in Hoogeveen (Drenthe). Wij mengen de lak voor je in de kleur die je wenst. Dit hebben we in een mum van tijd voor je geregeld!
Autolak bestellen

Bestel in de webshop

Liever je lak bestellen via internet? In onze webshop bestel je de lak op maat. Vul je kleurnummer in en bepaal of je een spuitbus of een lakstift wilt bestellen. Wij zorgen dat de lak op locatie geleverd wordt.

Lakstift of spuitbus?

Autolak gebruik je voor schadeherstel aan een voertuig. Heb je hele kleine lakschade, zoals een kras of een putje door steenslag, dan kun je een lakstift gebruiken om deze beschadigingen op te vullen. Dat gaat vaak sneller en eenvoudiger dan met een spuitbus. Een spuitbus gebruik je voor een groter oppervlak, en vergt een andere voorbereiding.

Wat zijn de opties?

Bus met autoverf bestellen

Spuitbussen

Wil je jouw lak in een spuitbus hebben? We vullen de spuitbus met de lak in de kleur die je wenst.

Lakstiften kopen autolak

Lakstiften

Ben je wat minder verf nodig? Geen probleem dan maken wij een lakstift voor jou op de gewenste kleur.

lak op maat bestellen

Spraymaster

Werk je met een verfpistool? Ook dat is geen enkel probleem. Je krijgt de kleur die je wenst en kunt er vervolgens mee aan de slag.

Autolak op maat laten mengen
Autolak op maat

De juiste kleur voor jouw auto?

Je vindt de  kleurcode van jouw auto  op de VIN-sticker (Voertuig Identificatie Nummer) of via het chassisnummer. De plaats van deze sticker verschilt per auto. Wil je weten waar het nummer zit, dan vind je dit in het instructieboekje van jouw auto of op internet. Voor de goede orde: de kleurcode is geen onderdeel van het chassisnummer. Op de sticker staat een code achter ‘color' of ‘paint',die kan bestaan uit een aantal letters of cijfers.


Heb je een kleurnummer van de auto dan mengen we vanuit onze database direct de juiste kleur. Heb je geen kleurnummer? Geen enkel probleem. Dan meten we de juiste kleur met onze kleurenscanner. Zo ga je met de goede kleur naar huis.

Autolak op maat online bestellen

Autolak voor alle automerken

Wij maken autolak op maat voor alle automerken: Alfa Romeo, Audi, BMW, Cadillac, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daihatsu, Dodge, Donkervoort, Ducati, Ferrari, Fiat, Fisker, Ford, Honda, Hyundai, KTM, Lada, Lamborghini, Lexus, Lotus, Jaguar, Jeep, Kia, Land-rover, Lancia, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Seat, Skoda, Smart, SangYong, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Triumph, Volkswagen, Volvo.

Autolak op maat bestellen