Caraudio en navigatie: verkoop en montage
audio upgraden

Caraudio en navigatie

Montage, verkoop en verhuur

Autoprofi Hoogeveen verzorgt de verkoop en montage van audiosystemen en navigatiesystemen voor bussen, campers en auto's. In onze winkel vind je een speciaal ingerichte audiohoek waarin je zelf kunt ervaren hoe de muziek in jouw auto of camper klinkt wanneer je kiest voor een audio upgrade. Kom gerust langs!
Audio Upgrade auto

Audio Upgrade auto

Een audio upgrade voor jouw auto? Welk automerk je ook hebt, een upgrade is vlot geregeld. Geniet van beter geluid wanneer je op de weg bent.

Audio Upgrade Camper

Autoprofi Hoogeveen is de camperspecialist van het Noorden. Wij verzorgen dan ook de audio upgrade voor jouw camper. Waar wacht je nog op?
Audio Upgrade Vrachtwagen

Audio Camper vrachtwagens

Heb je genoeg van het slechte geluid in jouw vrachtwagen of truck? Een audio-upgrade vrachtwagen door Autoprofi Hoogeveen is de oplossing. 
Inbouw navigatiesystemen

Inbouw navigatiesystemen

Navigatie laten inbouwen in jouw auto of bestelbus? Automat Hoogeveen heeft navigatiesystemen van verschillende merken in voorraad. 
Navigatie camper inbouwen

Inbouw navigatie camper

Autoradio en navigatie combineren (desgewenst met Apple Carplay? Het team van Autoprofi Hoogeveen verzorgt de complete inbouw in jouw camper, auto of bestelbus.
Apple Carplay inbouwen

Apple Carplay en Android

Navigatie combineren met parkeersensoren of een achteruitrijcamera? Wij monteren al deze zaken voor je, zodat je veilig op weg kunt met je auto, camper of bus.

Over Automat/Autoprofi Hoogeveen

Autoprofi/Automat, een naam die synoniem staat voor kwaliteit! Sinds 1980 is Autoprofi/Automat specialist in auto-accessoires en auto-onderhoud gevestigd in Hoogeveen. Autoprofi Hoogeveen biedt een zeer uitgebreid pakket auto-accessoires en onderdelen, die door onze monteurs ook nog eens vakkundig gemonteerd kunnen worden. Of het nu gaat om een nieuwe autoradio of een koppelingsrevisie, het is bij ons allemaal mogelijk.
Accessoires auto's

Contact

De medewerkers van Autoprofi Hoogeveen staan voor je klaar. Neem contact op door ons te bellen of het contactformulier in te vullen.