Upgrade Fiat Ducato Alpine (geluid en navigatie) | Autoprofi Hoogeveen
Upgrade audio en navigatiesysteem Fiat Ducato (Alpine)
Camper
Autoprofi Hoogeveen
Camper
2 min

Upgrade audio en navigatiesysteem Fiat Ducato (Alpine)

2 min

Als Fiat Ducato eigenaar wil je de best mogelijke rij ervaring wanneer je met de camper op weg bent. Het is heel simpel, je wilt hier geen enkele concessie in doen. Vaak rijd je lange afstanden en dus moet het goed geregeld zijn.

Doorgaans wordt een camper, via de fabrikant, opgeleverd conform standaard voorwaarden. Het betekent ook dat je standaard materialen krijgt. En voor veel camper eigenaren blijkt dit niet voldoende te zijn. Dit is voor de volle 100% van toepassing op navigatiesystemen in combinatie met radio en andere zaken. Niks zo frustrerend als een navigatie die niet werkt, continue van het raam valt omdat de zuignap niet goed functioneert of allemaal losse systemen die voor onrust zorgen.

Ben je niet geheel tevreden met het geluid in jouw Fiat Ducato? Bij Autoprofi Hoogeveen zijn wij gespecialiseerd verzorgen wij de inbouw van een prachtig Alpine Systeem. Dit systeem wordt geïntegreerd in je camper. Je hebt alles in één, het systeem is compatible met Apple CarPlay and Android Auto.

upgrade Fiat Ducato audio

Kenmerken Alpine  X902D-DU

Wij hebben de belangrijkste kenmerken van dit systeem voor je in beeld gebracht:

Groot aanraakscherm

Het grote aanraakscherm (9-inch) is perfect te besturen voor jou als bestuurder. Zo kun je super eenvoudig de navigatie bijstellen of schakelen naar andere muziek.

Het navigatiesysteem draait op de kaarten van TomTom. Je krijgt van ons maar liefst 3 jaar gratis kaartupdates op het moment dat je dit aanschaft. Bijkomend voordeel is dat je de afmetingen en het gewicht van de camper kunt invoeren. De TomTom geeft je dan de routes die passen bij jouw camper.

Ook is het heel eenvoudig om speciale camperdatabases te installeren voor de echte camperliefhebber.

Apple Car Play en Android Auto

Of je nu voorkeur hebt voor Apple of Android. Het systeem is compatible met beide merken. Je sluit je telefoon aan en hebt direct alle gegevens tot je beschikking vanuit je telefoon. Je eigen muziek, contacten en andere dingen. Dat voorkomt een hoop gedoe.upgrade Fiat Ducato carplaY

Speciaal ontworpen voor de Fiat Ducato 3

De X902D-DU is exclusief ontworpen voor de Fiat Ducato 3 (Type 250/251 modeljaar 2006 en nieuwer inclusief 2011 en 2014 facelifts), Citroen Jumper 2 en de Peugeot Boxer 2. De installatie is eenvoudig en vereist geen aanpassing van het dasboard.

Alpine Systeem in laten bouwen

Bij Autoprofi Hoogeveen kunnen wij dit systeem super strak inbouwen. Wij werken alle kabels en andere attributen helemaal weg en zorgen dat het navigatiesysteem keurig wordt ingebouwd.

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Autoprofi Hoogeveen vind je tientallen waardevolle artikelen met tips. Heb je bijvoorbeeld deze artikelen al gelezen?

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Direct contact

Liever even bellen? Wij zijn bereikbaar via 0528 23 15 33

Categorieën