Dakdragers, daktassen & fietsendragers: verkoop en montage
Dakdragers en fietsendragers

Dakdragers, dakdragers en fietsendragers

Montage, verkoop en verhuur

Autoprofi Hoogeveen verzorgt de verkoop, verhuur en montage van dakdragers, daktassen & fietsendragers. Wij leveren deze onderdelen van merken als Twinny Load, Hapro, Carpoint en Autostyle. Voor elke prijsklasse hebben wij een oplossing. Onze medewerkers verzorgen de vakkundige montage van de dakkoffers
Dakdragers

Dakdragers

Je vindt in ons assortiment dakdragers in talloze maten en vormen. Een goede dakdragers is belangrijk wanneer je dingen op het dak van de auto vervoerd.
Dakkoffers

Dakkoffers

Ben je op zoek naar een dakkoffer? Een dakkoffer is een perfecte oplossing wanneer je ruimtegebrek hebt in de auto. Wij verzorgen de verkoop en montage.
Daktassen

Daktassen

Een daktas lijkt op een dakkoffer maar heeft geen vaste wanden. Een daktas is dan ook een tas die op de dakdragers van een auto kan worden bevestigd. 
Fietsendrager e-bike of elektrische fiets kopen?

Fietsendragers

Of je nu een fietsendrager zoekt voor je gewone fiets of je elektrische fiets. Autoprofi Hoogeveen levert fietsendragers van topkwaliteit. 
Dakdrager of dakkoffer huren

Verhuur materialen

Dakkoffer of dakdrager huren wanneer je op vakantie gaat of extra opbergruimte wilt? Autoprofi Hoogeveen verzorgt de verhuur van diverse materialen.
Contact met Automat

Over Automat/Autoprofi Hoogeveen

Autoprofi/Automat, een naam die synoniem staat voor kwaliteit! Sinds 1980 is Autoprofi/Automat specialist in auto-accessoires en auto-onderhoud gevestigd in Hoogeveen. Autoprofi Hoogeveen biedt een zeer uitgebreid pakket auto-accessoires en onderdelen, die door onze monteurs ook nog eens vakkundig gemonteerd kunnen worden. Of het nu gaat om een nieuwe autoradio of een koppelingsrevisie, het is bij ons allemaal mogelijk.
Accessoires auto's

Contact

De medewerkers van Autoprofi Hoogeveen staan voor je klaar. Neem contact op door ons te bellen of het contactformulier in te vullen.