Daktassen: opvouwbare dakkoffer (Thule) | Autoprofi Hoogeveen
Thule daktassen: extra bagageruimte

Ben je op zoek naar een opvouwbare daktas voor het vervoer van spullen? Wie met de auto op vakantie gaat heeft ruimte nodig om zijn spullen mee te nemen. Niet alle auto’s hebben een grote kofferbak en als je met kinderen op vakantie gaat, zit de auto al snel vol. Er zijn meerdere manieren om extra bagageruimte te creëren, maar de makkelijkste is toch wel de daktas. Deze flexibele tas voor op het dak van je auto zorgt ervoor dat je meer mee kunt nemen en je bergt hem na gebruik ook nog eens heel eenvoudig op. Automat Hoogeveen heeft daktassen in het assortiment.

Opvouwbare daktas

De daktas is hetzelfde als een dakkoffer, maar dan opvouwbaar. Je bevestigt hem op het dak van je auto, maar als je op je bestemming bent, of weer thuis, zit je niet met een enorme koffer waar je ruimte voor moet vinden. De daktas vouw je na gebruik weer op tot een compact pakket, dat je makkelijk op kunt bergen op zolder of in een garage.

Eenvoudig systeem

Het flexibele maar stevige materiaal is net zo veilig als van de dakkoffer en is net zo eenvoudig op het dak te bevestigen. Je bevestigt hem op de dakdragers met het EasySnap-systeem. Er zijn twee soorten daktassen: een met een inhoud van 260 liter en een met een inhoud van 280 liter.

Thule daktassen leverancier

Thule Ranger 90: 260 liter bagageruimte

Met de Thule Ranger 90 kun je de hoeveelheid bagageruimte van je auto enorm uitbreiden. Deze tas is 110 cm lang en weegt maar 7 kilo. Opgevouwen past de tas gemakkelijk in de kofferbak. Het materiaal is waterdicht met gelaste naden, zodat de lading altijd goed beschermd is.
Met het eenvoudige EasySnap-systeem bevestig je hem moeiteloos op het dak van je auto. Met de 90 kun je tot 50 kilo extra bagage meenemen, dus eindelijk kunnen de tennisrackets, het extra paar schoenen of een heleboel extra strips en boeken mee op vakantie en hoeven de kinderen niet teleurgesteld te worden dat het speelgoed niet mee kan.

Thule daktassen Ranger 90

Thule Ranger 500: 280 liter extra opbergruimte

Als je op wintersport gaat kan de Thule Ranger 500 de oplossing zijn. Hiermee kun je bijvoorbeeld eenvoudig zelf de ski’s mee nemen. Met zijn 190 cm lengte passen er 3 tot 4 paar ski’s in, of 2 tot 3 snowboards. Maar op de vakantiebestemming hoef je niet onnodig met de dakkoffer op het dak te blijven rijden.

De 500 neemt veel minder ruimte in dan een normale dakkoffer. Opgevouwen kan het compacte pakket gemakkelijk ergens opgeborgen worden. Natuurlijk is deze daktas niet alleen geschikt voor wintersport, maar ook voor al je andere vakanties. Meegeleverde verlengstukken kunnen de ruimte in de tas aanpassen aan de omvang van de lading. De tas is tot maximaal 50 kilo belastbaar.

Thule daktassen Ranger 500

Zorgeloos vervoer van spullen met Thule

Thule levert deze producten van de hoogste standaard. In ons assortiment vind je diverse producten van Thule. Denk hierbij aan:

Je koopt deze producten zowel in onze winkel (in Hoogeveen) als via onze webshop.

Waarom Automat Hoogeveen?

In onze winkel vind je een assortiment met dakdragers, dakkoffers en andere materialen die goed van passen komen wanneer je op reis gaat. Kom gerust langs bij ons in de winkel zodat wij je verder kunnen helpen.

  • Heldere communicatie over tijdsduur en kosten, dit voorkomt onverwachtse kosten.
  • Montage geregeld terwijl je wacht
  • Wij geven vakkundig advies
  • Heb je vragen? Stel ze gerust, wij helpen je graag

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Autoprofi Hoogeveen vind je tientallen waardevolle artikelen met tips. Heb je bijvoorbeeld deze artikelen al gelezen?

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Direct contact

Liever even bellen? Wij zijn bereikbaar via 0528 23 15 33

Over de schrijver
Autoprofi, een naam die synoniem staat voor kwaliteit! Sinds 1980 is Autoprofi specialist in auto-accessoires en auto-onderhoud gevestigd in Hoogeveen. Autoprofi Hoogeveen biedt een zeer uitgebreid pakket auto-accessoires en onderdelen, die door onze monteurs ook nog eens vakkundig gemonteerd kunnen worden. Of het nu gaat om een nieuwe autoradio of een koppelingsrevisie, het is bij ons allemaal mogelijk.
Reactie plaatsen