Achteruitrijcamera camper: inbouw en montage | Autoprofi Hoogeveen
Achteruitrijcamera camper inbouwen
in Camper
1 min. leestijd

Achteruitrijcamera camper inbouwen

Oriënteer jij je op de inbouw van een achteruitrijcamera voor je camper? Automat Hoogeveen adviseert je graag over de mogelijkheden. Wij verzorgen ook de complete inbouw van je achteruitrijcamera. Wil je een camera online bestellen, ga dan naar onze Campershop en bekijk alle camera’s en camerasystemen.

Waarom een achteruitrijcamera?

Het achteruit rijden, inhalen of parkeren met een caravan of camper valt niet altijd mee. Door de grootte van de camper is er beperkt zicht waardoor schade op de loer ligt. Deze schade beperk je door de inbouw van de juiste accessoires zoals:

  • Parkeersensoren
  • Achteruitrijcamera’s (webshop)

Dus:

  • Heb jij moeite met het achteruit rijden?
  • Voel jij je onzeker tijdens het inparkeren?
  • Vind je invoegen op de snelweg spannend met je camper?
  • Ben je bang voor schade aan je camper?

Kies voor de inbouw van een achteruitrijcamera.

Aanschaf van de camera

Op het internet is het aanbod in achteruitrijcamera’s behoorlijk uitgebreid. Je kunt kiezen voor diverse soorten beeldschermen, kleurenschermen, zwart-witschermen. Ons advies is: laat je goed adviseren. Bepaal vooraf wat je wilt en verzamel de juiste informatie.

Voel je veiliger met een achteruitrijcamera

Met een camera vergroot je de veiligheid in het verkeer en verklein je de kans op schade aan je camper. Daarnaast is het simpelweg ook prettiger rijden doordat je extra ogen hebt tijdens het parkeren, invoegen, inhalen en achteruit rijden.

achteruitrijcamera camper compleet systeemInbouw van de camera

Automat Hoogeveen verzorgt de complete inbouw van jouw achteruitrijcamera. Wij hebben de juiste apparatuur en de specialistische expertise in huis om je hierbij te helpen. Bekijk alle camera’s in de webshop!

De voordelen

Met een achteruitrijcamera:

  • Voel je je veiliger op de weg
  • Hoef je niet meer onzeker te zijn bij het inparkeren of invoegen
  • Krijg je extra ogen zodat je meer ontspannen op pad gaat
  • Voorkom je schade aan je camper

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Autoprofi Hoogeveen vind je tientallen waardevolle artikelen met tips. Heb je bijvoorbeeld deze artikelen al gelezen?

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Direct contact

Liever even bellen? Wij zijn bereikbaar via 0528 23 15 33

Over de schrijver
Autoprofi, een naam die synoniem staat voor kwaliteit! Sinds 1980 is Autoprofi specialist in auto-accessoires en auto-onderhoud gevestigd in Hoogeveen. Autoprofi Hoogeveen biedt een zeer uitgebreid pakket auto-accessoires en onderdelen, die door onze monteurs ook nog eens vakkundig gemonteerd kunnen worden. Of het nu gaat om een nieuwe autoradio of een koppelingsrevisie, het is bij ons allemaal mogelijk.
Reactie plaatsen