Inbouw Cruisecontrol Peugeot 108 | Autoprofi Hoogeveen
Inbouw cruise control Peugeot 108
Onderhoud auto
Autoprofi Hoogeveen
Onderhoud auto
2 min

Inbouw cruise control Peugeot 108

2 min

Wil je een cruise control laten inbouwen in jouw Peugeot 108? Automat Hoogeveen is gespecialiseerd in de inbouw van cruise control systemen. De Peugeot 108 is een elegante auto met verfrissend en origineel karakter. Wanneer je langere ritten maakt kan het zijn dat je de cruise control mist in deze auto. Automat Hoogeveen verzorgt daarom de inbouw van de cruise control voor jouw Peugeot 108o.

Wat doet een cruise control?

Cruise control is een snelheidsregelaar, die ervoor zorgt dat je een auto een constante snelheid aanhoudt zonder dat jij als bestuurder het gaspedaal hoeft aan te raken. Een sensor meet continue de snelheid. Normaal gesproken bestaat een cruise control uit een aantal onderdelen zoals een:

  • schakelaar om cruise control aan/uit te zetten
  • schakel om snelheid in te stellen
  • sensor
  • regelunit

Voordelen van Cruise control

Cruise control kent een aantal voordelen:

  • Je kunt comfortabeler rijden omdat je je voet van het gaspedaal kunt halen. Dit geldt men name voor trajecten waarbij ‘weinig’ ander verkeer is en waar je door kunt rijden.
  • Het verbruik van de auto gaat omlaag doordat je continue dezelfde snelheid hanteert (uiteraard afhankelijk van de snelheid)
  • Je hebt minder kans op een boete omdat je simpelweg continue de snelheid hanteert die je invoert.

cruise control inbouwen Peugeot

Cruise control voor jouw Peugeot 108?

De snelheidsregelaar die wij in jouw Peugeot 108installeren is van het merk John Gold International. De onderneming en de geleverde producten zijn gecertificeerd door alle belangrijke keuringsorganisaties. Wij zijn één van de exclusieve leveranciers van John Gold International.Deze cruise control is betrouwbaar en uitgebreid getest op veiligheid. Een cruise control waar al meer dan 30 jaar hetzelfde bedrijf achter staat.
Specifiek ontwikkeld voor jouwauto door in cruise control gespecialiseerde technici. Gekeurd door gerenommeerde instanties. Want als het om jouwauto gaat, dan wil je de zekerheid van een betrouwbaar en veilig product.

Snelheidsregelaar en speedlimiter

In diverse uitvoeringen van de Peugeot 108is een speedlimiter ingebouwd. Wij kunnen deze voor jou ombouwen naar een cruise control. De hendel die normaal gebruikt wordt als speedlimiter bouwen wij om naar de hendel voor je cruise control. Er verandert maar één ding, je krijgt een extra controle lampje om aan te geven dat de cruise control aanstaat. Het betekent dus dat je auto niet helemaal verbouwd hoeft te worden en dat de originele staat van de auto behouden blijft.

Voor de complete montage voor de Peugeot 108 betaal je € 475,- inclusief BTW

cruise control inbouwen Peugeot 108 sleutels

Wil je gebruik maken van onze kennis?

Wil je dat wij je helpen met de inbouw van jouw cruise control? Ons team met vakkundige medewerkers helpt je graag. Je kunt ons bellen, mailen of langskomen in de winkel. Wij adviseren je uitgebreid over de diverse mogelijkheden. Vervolgens verzorgen wij de professionele inbouw!

Waarom kiezen voor Autoprofi Hoogeveen?

Om deze redenen kies je voor Autoprofi Hoogeveen:

Vragen?

Twijfel je nog, heb je vragen? Ons team met specialisten staat voor je klaar!

Vervangen onderdelen

Wij kunnen alle onderdelen van auto of camper vervangen

Problemen met je auto

Wij verzorgen de vakkundige oplossing van jouw autoproblemen

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Autoprofi Hoogeveen vind je tientallen waardevolle artikelen met tips. Heb je bijvoorbeeld deze artikelen al gelezen?

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Direct contact

Liever even bellen? Wij zijn bereikbaar via 0528 23 15 33

Categorieën