Inbouw Cruisecontrol Toyota Aygo | Autoprofi Hoogeveen
Inbouw Cruisecontrol Toyota Aygo

Wil je een cruise control laten inbouwen in jouw Toyota Aygo? Automat Hoogeveen is gespecialiseerd in de inbouw van cruise control systemen. De Toyota Aygo is een praktische en betaalbare auto. Wanneer je langere ritten maakt kan het zijn dat je de cruise control mist. Automat Hoogeveen verzorgt daarom de inbouw van de cruise control voor jouw Toyota Aygo.

Wat doet een cruise control?

Met een simpele druk op de knop het tempo van jouw auto bepalen? Dat is cruise controle. Cruise control is een elektronische snelheidsregelaar. Een persoonlijke assistent die de functie van het gaspedaal over neemt. Cruise control houdt de auto op steeds dezelfde snelheid.

cruise control inbouwen Toyota Aygo logo

Voordelen van Cruise control

Cruise control kent een aantal voordelen:

  • Je kunt comfortabeler rijden omdat je je voet van het gaspedaal kunt halen. Dit geldt men name voor trajecten waarbij ‘weinig’ ander verkeer is en waar je door kunt rijden.
  • Het verbruik van de auto gaat omlaag doordat je continue dezelfde snelheid hanteert (uiteraard afhankelijk van de snelheid)
  • Je hebt minder kans op een boete omdat je simpelweg continue de snelheid hanteert die je invoert.

Cruise control voor jouw Toyota Aygo?

De snelheidsregelaar die wij in jouw Toyota Aygo installeren is van het merk John Gold International. De onderneming en de geleverde producten zijn gecertificeerd door alle belangrijke keuringsorganisaties. Wij zijn één van de exclusieve leverancier van John Gold International.

Snelheidsregelaar en speedlimiter

In diverse uitvoeringen van de Toyota Aygo is een speedlimiter ingebouwd. Wij kunnen deze voor jou ombouwen naar een cruise control. De hendel die normaal gebruikt wordt als speedlimiter bouwen wij om naar de hendel voor je cruise control. Er verandert maar één ding, je krijgt een extra controle lampje om aan te geven dat de cruise control aanstaat.

Het betekent dus dat je auto niet helemaal verbouwd hoeft te worden en dat de originele staat van de auto behouden blijft.

cruise control inbouwen Toyota Aygo -2

Waarom kiezen voor Autoprofi Hoogeveen?

Om deze redenen kies je voor Autoprofi Hoogeveen:

Vragen?

Twijfel je nog, heb je vragen? Ons team met specialisten staat voor je klaar!

Vervangen onderdelen

Wij kunnen alle onderdelen van auto of camper vervangen

Problemen met je auto

Wij verzorgen de vakkundige oplossing van jouw autoproblemen

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Autoprofi Hoogeveen vind je tientallen waardevolle artikelen met tips. Heb je bijvoorbeeld deze artikelen al gelezen?

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Direct contact

Liever even bellen? Wij zijn bereikbaar via 0528 23 15 33

Over de schrijver
Autoprofi, een naam die synoniem staat voor kwaliteit! Sinds 1980 is Autoprofi specialist in auto-accessoires en auto-onderhoud gevestigd in Hoogeveen. Autoprofi Hoogeveen biedt een zeer uitgebreid pakket auto-accessoires en onderdelen, die door onze monteurs ook nog eens vakkundig gemonteerd kunnen worden. Of het nu gaat om een nieuwe autoradio of een koppelingsrevisie, het is bij ons allemaal mogelijk.
Reactie plaatsen