Audioupgrade in jouw Porsche? Dat kan bij Automat Hoogeveen!
Audioupgrade Porsche

Een audioupgrade is een enorme verbetering van het geluid in jouw auto. Door nieuwe systemen en verbeterde boxen in te brengen, zorgen wij voor de ultieme geluidsverbetering in jouw Porsche. Zie een upgrade als een boost van het huidige geluid in jouw auto. Automat Hoogeveen is gespecialiseerd in het verzorgen van Audio Upgrades.

Natuurlijk heeft elke Porsche een standaard audio systeem. Het probleem zit in het woord standaard. Vaak leveren leveranciers en fabrikanten een auto op met een matig geluidssysteem wat betekent dat er nog behoorlijk wat winst te behalen. Wij bieden je verschillende pakketten waarmee je direct verbeteringen ervaart in het geluid.

Waarom een audioupgrade?

Je bent je vast bewust van ergernissen omtrent het geluid in jouw auto. Weinig bass, een schel en/of hol geluid of een overheersend geluid van de motor. Genieten van muziek is daardoor erg lastig. Zeker als Porsche rijder wil je gewoon de best mogelijke audio in je auto. Je wilt geen enkele concessie doen aan de mogelijke kwaliteit.

Wanneer je voor een audio upgrade gaat, zijn deze ergernissen voorbij.

Audioupgrade in jouw Porsche

Allereerst leent een Porsche zich perfect voor een upgrade van het geluid. Deze kwalitatief hoogstaande auto’s (met status) hebben ruimte voor dergelijke upgrades. Vergeet niet dat de motor van een sportwagen vaak wat meer geluid maakt. Dit kan nogal overheersend zijn en daarom is een goed geluidssysteem erg fijn.

Audioupgrade Porsche

De grootste voordelen

De voordelen van een audioupgrade in een Porsche op een rij:

  • Een helder geluid
  • Een betere bass
  • Je kiest voor duurzaam systeem
  • Het is een kwalitatief systeem wat jaren meegaat

Wat zijn de mogelijkheden bij een Audio Upgrade?

De mogelijkheden lopen behoorlijk uiteen. Van standaardpakketten tot uitgebreide luxe pakketten waar alles op en aan zit. We maken dit nog iets concreter voor je. Mogelijkheden zijn:

  • Het vervangen van de midbass woofers in de voordeuren
  • We kunnen de tweeters op het dashboard voor je vervangen
  • De speakers in de achterdeuren en achterklep kunnen vervangen en verbeterd worden
  • Toevoeging van een 600 of 900 Watt versterker tbv van de voor- en achterspeakers
  • Toevoeging van een 6-kanaals of 8-kanaals Digitale Sound Processor
  • We kunnen een subwoofersysteem toevoegen aan de Porsche

Eigenlijk alles hangt van af van het systeem wat je momenteel in je Porsche hebt.

Automat Hoogeveen verzorgt jouw Audio Upgrade!

Wil jij een audioupgrade in jouw Porsche? Bij Automat Hoogeveen verzorgen wij de complete inbouw. Omdat wij ruime ervaring hebben met upgrades in een Porsche, kun je zeker zijn van een kwalitatieve en duurzame inbouw. Onze vakmensen zijn klantgericht en bespreken precies wat jouw wensen zijn!

Belangrijk: inclusief montage

Wij verzorgen een Audio Upgrade inclusief montage. Omdat het inbouwen van de tweeters, subwoofers en andere zaken een klus is die nauwkeurigheid en kennis vraagt merken we dat vrijwel alle klanten er voor kiezen om dit te laten inbouwen.

Audio Upgrades voor meerdere merken

Automat Hoogeveen verzorgt naast de Audio Upgrade voor de Porsche ook:

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Autoprofi Hoogeveen vind je tientallen waardevolle artikelen met tips. Heb je bijvoorbeeld deze artikelen al gelezen?

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Direct contact

Liever even bellen? Wij zijn bereikbaar via 0528 23 15 33

Over de schrijver
Autoprofi, een naam die synoniem staat voor kwaliteit! Sinds 1980 is Autoprofi specialist in auto-accessoires en auto-onderhoud gevestigd in Hoogeveen. Autoprofi Hoogeveen biedt een zeer uitgebreid pakket auto-accessoires en onderdelen, die door onze monteurs ook nog eens vakkundig gemonteerd kunnen worden. Of het nu gaat om een nieuwe autoradio of een koppelingsrevisie, het is bij ons allemaal mogelijk.
Reactie plaatsen