Audio Upgrade BMW (Slecht geluid in BMW verbeteren)
Audio Upgrade BMW
Audio
Autoprofi Hoogeveen
Audio
1 min

Audio Upgrade BMW

1 min

Ben je trots op je BMW en vind je het leuk om erin te rijden, maar ben je nog niet geheel tevreden omdat het geluid niet is zoals jij het wilt? Dat is vervelend! Slecht geluid (helemaal wanneer je muziekliefhebber bent en vaak ver moet rijden) bevordert het rijplezier niet.

Wanneer je niet tevreden bent met het geluid in je auto kun je denken aan een audio upgrade. Tijdens een Audio Upgrade krijgt het geluid in de auto een upgrade ofwel wij gaan het geluid in jouw BMW aanzienlijk verbeteren.

Slecht geluid in de BMW

Ervaar jij de volgende problemen in jouw BMW?

Om het geluid in jouw BMW naar een hoger level te brengen zijn er speciale audio upgrades voor BMW ontwikkeld. Dit noemen we de Boxmore Gladen Upgrades.

Audio Upgrade

Wat is een audio upgrade?

Auto’s worden door de fabrikant afgeleverd met standaardinstellingen. Vaak geldt dat de auto zo licht mogelijk (qua gewicht) afgeleverd moet worden. Dit betekent dat fabrikanten vaak ‘besparen’ op de kwaliteit van de audio door te werken met de lichts mogelijke materialen voor audio. Met die standaard wordt lang niet het maximale uit jouw BMW gehaald. Bij een audioupgrade worden facetten die het goede geluid tegengaan verbeterd of vervangen.

Zo kan de auto bijvoorbeeld beter geïsoleerd worden zodat het geluid in jouw auto blijft, in plaats van dat het naar buiten gaat. Verder kun je met een audioupgrade het geluid scherper en beter laten klinken.

Upgrades

Er zijn diverse upgrades beschikbaar voor de BMW. Deze varieren in prijs. Hoe hoger jouw investering, des te beter wordt het geluid in de auto. De updates zijn als volgt:

  • Gladen Boxmore | BMW GT
  • Gladen Boxmore | BMW DSP
  • Gladen Boxmore | BMW DSP Extreme

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Autoprofi Hoogeveen vind je tientallen waardevolle artikelen met tips. Heb je bijvoorbeeld deze artikelen al gelezen?

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Direct contact

Liever even bellen? Wij zijn bereikbaar via 0528 23 15 33

Categorieën