TomTom navigatie laten inbouwen? - Autoprofi Hoogeveen
TomTom inbouwen: kies voor goede navigatie
1 min. leestijd

TomTom inbouwen: kies voor goede navigatie

TomTom navigatiesysteem laten inbouwen? Navigatie in de auto is tegenwoordig een onmisbare gadget. Sinds de opkomst van GPS is het ondenkbaar dat er ook nog mensen zijn die navigeren met een onhandige grote kaart. Het leven wordt er kort gezegd een stuk eenvoudiger door wanneer er genavigeerd kan worden door middel van een navigatiesysteem. Nooit meer zoeken naar ijkpunten, routebeschrijvingen meenemen en al dan niet vergeten. Gewoon de bestemming invoeren en rijden, het navigatiesysteem begeleidt je gedurende je rit.

Waarom navigatie laten inbouwen in de auto?

Het inbouwen van een navigatiesysteem is tegenwoordig bij veel auto’s al standaard. Er wordt dan gebruik gemaakt van een scherm voorin de auto welke ook voor andere functies wordt gebruikt zoals een achteruitrij-camera.

Bij auto’s waar het niet standaard is, is het bij Automat mogelijk dit te laten doen. Er zijn een aantal voordelen op te noemen waarom dit prettig is.

Altijd in de auto

Er is altijd navigatie aanwezig, zonder dat er een zuignap of allerlei draadjes bij komen kijken. Het is een beetje te vergelijken met de aanwezigheid van radio.

Altijd volle accu

Net als bij de radio is er nooit sprake van een lege accu, het systeem zit gewoon geïntegreerd en is dus altijd voorzien van stroom.

Goed geluid

In tegenstelling tot bij een los navigatiesysteem wordt het geluid van een ingebouwde navigatie over de bestaande geluidsinstallatie afgespeeld.

Kaartupdates

Afhankelijk van welk merk je in de auto heeft zijn er een aantal manieren om de kaart te updaten. Soms kan dit alleen bij een garage, maar soms kan het middels een dvd, cd of sd-kaart.

tomtom inbouwen bmw

Waarom TomTom navigatie?

TomTom verzorgt net als vele andere aanbieders navigatie in de auto. Ook TomTom begon ooit met portable modellen, maar ziet nu de transitie naar ingebouwde modellen plaatsvinden. Een groot voordeel van de modellen van TomTom is dat de updates kunnen worden uitgevoerd middels WiFi.

Waarom kiezen voor Autoprofi Hoogeveen?

Om deze redenen kies je voor Autoprofi Hoogeveen:

Vragen?

Twijfel je nog, heb je vragen? Ons team met specialisten staat voor je klaar!

Vervangen onderdelen

Wij kunnen alle onderdelen van auto of camper vervangen

Problemen met je auto

Wij verzorgen de vakkundige oplossing van jouw autoproblemen

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Autoprofi Hoogeveen vind je tientallen waardevolle artikelen met tips. Heb je bijvoorbeeld deze artikelen al gelezen?

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Direct contact

Liever even bellen? Wij zijn bereikbaar via 0528 23 15 33

Over de schrijver
Autoprofi, een naam die synoniem staat voor kwaliteit! Sinds 1980 is Autoprofi specialist in auto-accessoires en auto-onderhoud gevestigd in Hoogeveen. Autoprofi Hoogeveen biedt een zeer uitgebreid pakket auto-accessoires en onderdelen, die door onze monteurs ook nog eens vakkundig gemonteerd kunnen worden. Of het nu gaat om een nieuwe autoradio of een koppelingsrevisie, het is bij ons allemaal mogelijk.
Reactie plaatsen