Oranje motorstoringslampje camper brandt | Autoprofi Hoogeveen
Motorstoringslampje (oranje) camper brandt?
in Camper
1 min. leestijd

Motorstoringslampje (oranje) camper brandt?

Brandt het motorstoringslampje van je camper? Laat je camper nakijken door de experts van Autoprofi Hoogeveen. Je auto wordt grondig geïnspecteerd waardoor je ‘grotere’ problemen voorkomt.

Wat is het motorstoringslampje

Pak je het instructieboekje erbij dan lees je dat het motorstoringslampje een storing in het motormanagementsysteem aangeeft. Simpel gezegd: er zit een storing in het verbrandingsproces van de motor.

Efficiënt brandstofgebruik van je auto is afhankelijk van meerdere aspecten. Gaat er iets mis in deze systemen dan brandt dit lampje in je camper.

oranje motorstoringslampje motormanagement

Een diesel: roetfilter en EGR Klep

Bij dieselvoertuigen is een EGR Klep aanwezig. Deze klep zorgt ervoor dat je auto vrij blijft van roet. Soms raakt de boel zo vervuild dat de EGR Klep (inclusief de injectoren) ook vervuild raakt. Gevolg is dat het complete systeem geregenereerd dient te worden.

Uitlezen van de camper

Een storing wordt opgeslagen in het storingsgeheugen van je camper. Met onze apparatuur lezen wij deze informatie uit.

Hierdoor achterhalen wij exact wat de oorzaak is van het brandende storingslampje. Onze medewerkers hebben de expertise om dit op de juiste wijze te interpreteren waarna het probleem opgelost wordt.

Kies voor Automat Hoogeveen

Je kiest voor Autoprofi/Automat Hoogeveen omdat:

  1. Wij je exact vertellen wat de oorzaak van je brandende storingslampje is
  2. Het probleem oplossen en je met een gerust hart op weg kunt
  3. Ons team de uitgelezen informatie professioneel interpreteert en oplost

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Autoprofi Hoogeveen vind je tientallen waardevolle artikelen met tips. Heb je bijvoorbeeld deze artikelen al gelezen?

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Direct contact

Liever even bellen? Wij zijn bereikbaar via 0528 23 15 33

Over de schrijver
Autoprofi, een naam die synoniem staat voor kwaliteit! Sinds 1980 is Autoprofi specialist in auto-accessoires en auto-onderhoud gevestigd in Hoogeveen. Autoprofi Hoogeveen biedt een zeer uitgebreid pakket auto-accessoires en onderdelen, die door onze monteurs ook nog eens vakkundig gemonteerd kunnen worden. Of het nu gaat om een nieuwe autoradio of een koppelingsrevisie, het is bij ons allemaal mogelijk.
Reactie plaatsen