Audioupgrade Volkswagen Polo | Autoprofi Hoogeveen
Audioupgrade Volkswagen Polo
Audio
Autoprofi Hoogeveen
Audio
1 min

Audioupgrade Volkswagen Polo

1 min

Goed geluid in je auto: het verhoogt de beleving tijdens het auto rijden en dus het rijplezier. Als je liefhebber bent van muziek en je veel lange afstanden moet rijden kan goed geluid op ten duur van essentieel belang zijn. Auto’s worden door de fabriek in een standaardprocedure afgeleverd. Dat betekent dat de fabriek de auto niet tot het maximale heeft gefabriceerd, terwijl dit wel mogelijk is.

Dit geldt ook voor het geluid in jouw Polo. Als je niet tevreden bent met het geluid, wees niet getreurd. Wanneer je wilt investeren in de audio van de Polo kun je het geluid aanzienlijk verbeteren. Dit doe je met een zogenaamde Audio Upgrade.

Mogelijke problemen

Er kunnen meerdere problemen worden ervaren in jouw Polo.

  • Een blikkerig en/of haperend geluid tijdens het afspelen van de muziek
  • Het geluid van de motor die het geluid van je radio volledig overstemt
  • Slecht geluid wanneer je over de snelweg rijdt en er veel andere geluiden, zoals de motor, het geluid van de radio overstemt.

En zo zijn er nog tal van andere oorzaken die ervoor kunnen zorgen dat je niet geheel tevreden kunt zijn met het geluid in jouw Polo.

Wat kan ik eraan doen?

Zoals eerder beschreven: de fabrikant levert de auto’s in een standaardprocedure. Dat betekent dat het niet tot het maximale is gefabriceerd, terwijl dit wel mogelijk is.

Als je het geluid van de auto wilt verbeteren kun je kiezen voor een audioupgrade. Met een audioupgrade worden bepaalde facetten vervangen of verbeterd. Eén van de vele voorbeelden kan zijn: nieuwe isolatie in de deur van jouw Polo zodat het geluid in de auto blijft.

Kortom: de standaardprocedure van de audio in jouw Polo wordt omgezet naar het maximale.

Wat zijn de effecten?

Je zult het geluid niet meer herkennen na een audioupgrade.

  • De bass in de auto wordt beter
  • De speakers worden niet meer opgeblazen
  • Je kunt het geluid op de gewenste maximale volume zetten zonder dat het gaat kraken

Dit zijn enkel 3 voorbeelden die verbeterd worden in jouw auto. Met een goed gesprek kunnen wij echter de problemen die jij ervaart bespreken en het geluid op maat aanpassen.

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Direct contact

Liever even bellen? Wij zijn bereikbaar via 0528 23 15 33

Categorieën