Slecht geluid in de auto? | Automat Hoogeveen
Slecht geluid in auto
Audio
Autoprofi Hoogeveen
Audio
1 min

Slecht geluid in auto

1 min

Ben je niet tevreden over het geluid van het audiosysteem in de auto terwijl je misschien zelfs een (bijna) nieuwe auto hebt? Dan is een audio upgrade door Autoprofi/Automat Hoogeveen de oplossing. Wij kunnen het geluid geheel naar jouw wensen aanpassen.

Kwaliteit af fabriek

Niet alle autofabrikanten kiezen voor de beste kwaliteit audiosystemen voor hun modellen. Het geluid is vaak een ondergeschoven kindje vergeleken met de bijvoorbeeld de rijeigenschappen, of zuinigheid van een auto. Maar de rijeigenschappen van een auto maken deel uit van het rijplezier dat je zou moeten hebben. En bij dat rijplezier hoort ook goed klinkende muziek vanuit het audiosysteem.

Een auto mag dan lekker rijden, wanneer het geluid in de auto niet goed is, verlaagt dat het rijplezier. Dus pas als ook het geluid goed is, ervaar je pas de ultieme rijervaring die de auto zou moeten geven.

Luidsprekers

De standaard luidsprekers die in een auto worden gemonteerd hebben niet altijd de beste kwaliteit. Ze zijn niet slecht maar echt goed zijn ze ook niet altijd. Ze hebben bijvoorbeeld een ‘papieren’ conus die niet slecht hoeven te zijn maar die bijvoorbeeld vochtgevoelig kunnen zijn. Daarom kan alleen al het vervangen van de standaard luidsprekers voor betere kwaliteit, de oplossing zijn.

Slecht geluid in de auto

Er is meer

Toch kunnen er meer oorzaken zijn voor slecht geluid in een auto naast de mindere kwaliteit van de luidsprekers:

  • Slechte akoestiek
  • Audiosysteem en luidsprekers zijn niet goed op elkaar afgestemd
  • Veel geluiden van buiten dringen door in de auto
  • Trillingen in de portieren

Zomaar een aantal zaken waar wij naar kijken wanneer je bij ons komt met jouw probleem. We gaan samen met jou naar de best mogelijke oplossing zoeken.

Blijf u niet ergeren…

Een audio upgrade kan de perfecte oplossing zijn zodat jij je niet langer hoeft te ergeren aan het slechte geluid. Na de upgrade kun je pas echt genieten van een lange autorit omdat het geluid van jouw audiosysteem helemaal op jou is afgestemd. Maak een afspraak en komt eens langs met uw auto.

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Autoprofi Hoogeveen vind je tientallen waardevolle artikelen met tips. Heb je bijvoorbeeld deze artikelen al gelezen?

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Direct contact

Liever even bellen? Wij zijn bereikbaar via 0528 23 15 33

Categorieën