Audio Upgrade Toyota Aygo of Peugeot 107/108
Audio Upgrade Toyota Aygo, Peugeot 107 of 108
Audio
Autoprofi Hoogeveen
Audio
1 min

Audio Upgrade Toyota Aygo, Peugeot 107 of 108

1 min

Heb jij een Toyota Aygo of een Peugeot 107 of 108 en ben je niet geheel tevreden over het geluid in je auto? Zonde! Op pad gaan met de auto wordt een stuk aangenamer wanneer je goed geluid in de auto hebt. Door te kiezen voor een upgrade van het geluid in de auto is dit eenvoudig te bewerkstelligen. Automat Hoogeveen verzorgt op eenvoudige wijze de verbetering van het geluid in jouw Aygo of Peugeot.

Een Toyota Aygo of Peugeot 108 is een superpraktische auto. Laag in de kosten daar waar het gaat om brandstofverbruik en wegenbelasting. Dit is ook de reden dat deze auto veel rondrijdt over de Nederlandse wegen. Het geluid van de radio en de bijbehorende speakers vormt soms een probleem. Het kan namelijk zijn dat:

  • het geluid blikkerig klinkt
  • je de bass mist wanneer je de radio aanzet
  • je op de snelweg rijdt en het geluid van de auto de radio overstemd
  • je een krakerig geluid hoort wanneer je het volume op volle sterkte aanzet

Omdat de gemiddelde audio upgrade behoorlijk prijzig is laten wij je kennismaken met een speciale upgrade voor de genoemde automerken.

Dit krijg je bij deze audio upgrade!

Wanneer je kiest voor de verbetering van de audio in jouw Aygo of Peugeot dan bouwen wij een zogenaamde underseat woofer in jouw auto. Dit is een woofer die onder de stoel wordt geplaatst. Dit betekent dat er geen losse versterkers of losse subwoofers nodig zijn die veel ruimte innemen. Zo groot is je auto immers niet.

Naast de underseat woofer vervangen wij de speaker in je auto. De standaard speakers van deze auto’s zijn van lage kwaliteit. Wij vervangen ze door speakers die makkelijker de hoge en lage tonen laten horen.

Audioupgrade Toyota

Voller geluid en betere bass

Na de upgrade heb je:

  • een voller en mooier geluid
  • een beter bereik qua hoge en lage tonen waardoor muziek veel beter klinkt
  • een diepere bass wat per definitie zorgt voor meer luisterplezier

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Autoprofi Hoogeveen vind je tientallen waardevolle artikelen met tips. Heb je bijvoorbeeld deze artikelen al gelezen?

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Direct contact

Liever even bellen? Wij zijn bereikbaar via 0528 23 15 33

Categorieën