Audio Upgrade Tesla | Automat Hoogeveen
Audioupgrade Tesla

De audio in je Tesla laten upgraden? Bij Automat Hoogeveen hebben we het juiste materiaal, de juiste mensen en ervaring om dit voor je te organiseren. Met een Audio Upgrade verbeteren wij het geluid in de auto. Een Audio Upgrade is een aanpassing of uitbreiding van het huidige systeem. Zie de upgrade als een verbetering.

Waarom een audioupgrade?

Veel mensen hebben er last van: het geluidssysteem wat standaard in een auto zit voldoet niet aan de verwachtingen die ze hebben. Vraagje: herken je deze kenmerken:

 • Het geluid klinkt schel
 • Het geluid klinkt te zacht
 • En de bass is vaak dramatisch

Dit zorgt voor redelijk wat ergernissen. Wanneer je simpelweg meer geluidskwaliteit wilt, is het verstandig om te kiezen voor een audio upgrade. Niet alleen hoor je de muziek beter, het is ook een ”gezonder” geluid. Dit klinkt een beetje vreemd. Maar slechte frequenties kunnen slecht zijn voor de oren.

Door een helder en schoon geluid bij een audioupgrade voorkom je aantasting aan de oren. Alle reden dus om te kiezen voor een upgrade.

Audioupgrade Tesla

Audioupgrade in jouw Tesla

Tesla’s zijn luxe auto’s. Het standaard geluidssysteem in deze auto is van prima kwaliteit. Toch kan het geluid verbeterd worden. Met een upgrade zorg je voor het allerbeste geluid. Je kunt in deze soepele auto heerlijk rondrijden, terwijl je geniet van je favoriete muziek.

Wat zijn de mogelijkheden bij een Audio Upgrade?

De mogelijkheden lopen behoorlijk uiteen. Van standaardpakketten tot uitgebreide luxe pakketten waar alles op en aan zit. We maken dit nog iets concreter voor je. Mogelijkheden zijn:

 • Het vervangen van de midbass woofers in de voordeuren
 • We kunnen de tweeters op het dashboard voor je vervangen
 • De speakers in de achterdeuren en achterklep kunnen vervangen en verbeterd worden
 • Toevoeging van een 300 Watt versterker tbv van de voor- en achterspeakers
 • We kunnen een subwoofersysteem toevoegen aan de Tesla
 • We kunnen versterkers toevoegen in een range van 600 Watt t/m 1150 Watt (zowel voorspeakers als achterspeakers

Wat we in alle gevallen doen is het dempen van de deuren voor akoestische isolatie. Door de deuren te dempen vervliegt het geluid niet meer waardoor je met 1 simpele stap een beter geluid regelt.

De grootste voordelen

Een audioupgrade in jouw auto heeft de volgende voordelen:

 • Geen last meer van slecht geluid, zoals een blikkerend of haperend geluid.
 • Meer genieten van je favoriete muziek.
 • Een betere bass met hoge(re) tonen.

Audio Upgrades voor meerdere merken

Automat Hoogeveen verzorgt naast de Audio Upgrade voor de Tesla ook:

Audio Upgrade door Automat Hoogeveen

Overweeg jij een audioupgrade in jouw Tesla? Bij ons ben je op het juiste adres.

Wij hebben ruime ervaring en zorgen dat alles van A tot Z geregeld wordt. Onze medewerkers zijn vakkundig en klantgericht. We spreken alles netjes met je door voordat we starten met de Upgrade.

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Autoprofi Hoogeveen vind je tientallen waardevolle artikelen met tips. Heb je bijvoorbeeld deze artikelen al gelezen?

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Direct contact

Liever even bellen? Wij zijn bereikbaar via 0528 23 15 33

Over de schrijver
Autoprofi, een naam die synoniem staat voor kwaliteit! Sinds 1980 is Autoprofi specialist in auto-accessoires en auto-onderhoud gevestigd in Hoogeveen. Autoprofi Hoogeveen biedt een zeer uitgebreid pakket auto-accessoires en onderdelen, die door onze monteurs ook nog eens vakkundig gemonteerd kunnen worden. Of het nu gaat om een nieuwe autoradio of een koppelingsrevisie, het is bij ons allemaal mogelijk.
Reactie plaatsen