Camper stoelhoes: mooi beschermend - Autoprofi Hoogeveen
Camper stoelhoes; bescherming en gemak!
Campershop
Autoprofi Hoogeveen
Campershop
2 min

Camper stoelhoes; bescherming en gemak!

2 min

Een stoelhoes plaatsen om de stoelen van camper, is wat wij steeds meer zien in de camperbranche. Waarom? Je zou denken dat veel mensen tevreden zijn met het model stoel, in combinatie met kleuren van de stoel en van de camper. Niet altijd dus. Omdat een interieur of inrichting van een camper heel veel kleurencombinatie kunnen hebben, past dit niet altijd even mooi bij de kleur van de stoelen past. En, over smaak valt niet te twisten.

Beschermen van jouw camperstoel

Een camper stoelhoes zorgt niet alleen voor een verbetering van de uitstraling, maar heeft ook een beschermende werking. Als je de huidige staat van jouw stoelen intact wilt houden, is een stoelhoes de perfecte oplossing.

Mocht je een keer wat omstoten of morsen, is dit zo weer schoon te maken en komt het niet direct in het stof van jouw stoel terecht. De stoel is het eerste waar je oog opvalt als je de deur opent, en wanneer je de kleur van de originele stoel niet mooi vindt, ga je je hieraan storen.

Aanbrengen van een camper stoelhoes moeilijk?

Een camper stoelhoes van Via Mondo heeft een 100% pasvorm voor jouw camper, de hoes past dus maar op één manier om de camperstoel. De camper stoelhoes is gemaakt van hoge kwaliteit kunstleer, waar niet te veel rek in zit, waardoor deze altijd strak en netjes zit.

Wanneer je de hoes op de juiste manier om jouw camperstoel heen doet, is het voor iedereen te doen!

Wat is het materiaal van de stoelhoes?

De stoelhoezen worden volgens hoge normen gefabriceerd en hebben een mooi design. De stoelhoezen zijn gemaakt van een hoge kwaliteit kunstleer. Deze combinatie zorgt voor een extra lange levensduur.

camper stoelhoes Mondo

Onze bevindingen van de Via Mondo camper stoelhoes

  • Stoelhoes past beter bij het interieur van jouw camper.
  • Hoogwaardige kwaliteit.
  • Perfecte pasvorm.
  • Makkelijke bevestiging.
  • De stoelhoes zit prettig.
  • Gemakkelijk schoon te houden.
  • Geen vlekken meer in de stoel.
  • Zeer goede recensies.

Speciaal voor campers

De stoelhoezen van Via Mondo zijn speciaal gemaakt voor campers. Onze ervaringen met deze camperstoelhoezen zijn uitstekend. De stoelhoessets van Via Mondo bestaat uit een set van twee stoelhoezen. Voor bijna alle campers is een Via Mondo stoelhoes leverbaar, in meerdere varianten en kleuren.
Bekijk de camperstoelhoezen van Via Mondo in onze webshop.

Zit de gewenste hoes er niet tussen? Vraag naar de mogelijkheden!

Andere onderdelen en accessoires

Wellicht dat je meer onderdelen nodig hebt als reserve of aan vervanging toe zijn. In de campershop kun je alle accessoires en onderdelen vinden wat je nodig hebt voor de ‘waterhuishouding’ van de camper. Daarnaast alles op het gebied van sanitair en water.

Ga naar:

Kun je een bepaald onderdeel niet inden in onze campershop, neem dan even contact op,  dan gaan wij voor jou op zoek.

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Autoprofi Hoogeveen vind je tientallen waardevolle artikelen met tips. Heb je bijvoorbeeld deze artikelen al gelezen?

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Direct contact

Liever even bellen? Wij zijn bereikbaar via 0528 23 15 33

Categorieën