Centrale deurvergrendeling auto of camper inbouwen?
Centrale portiervergrendeling (auto en camper)
Winkel
Autoprofi Hoogeveen
Winkel
1 min

Centrale portiervergrendeling (auto en camper)

1 min

Wil je centrale portiervergrendeling in je auto of camper laten inbouwen? Automat Hoogeveen heeft de expertise in huis om je te helpen.

Wat is centrale portiervergrendeling?

Wil jij de deuren van je auto, automatisch kunnen openen of sluiten? Met centrale deurvergrendeling kan dat. Er zijn veel verschillende varianten op de markt. De variant met afstandsbediening is het meest voorkomend, deze afstandsbediening is tegenwoordig vaak in de sleutel geïntegreerd. Pasjes of systemen die automatisch opengaan als je komt aanlopen richting de auto, is een voorbeeld van een andere variant.

Het mechanisme van deze systemen werken allemaal hetzelfde, ze worden alleen wel anders aangestuurd. Het is erg belangrijk dat deze systemen van goede kwaliteit zijn. Je wilt ze immers lang gebruiken in het leven van een auto.

Hoe werkt de centrale vergrendeling?

Er zijn verschillende manieren waarop je de deuren van je auto kunt openen.

  • Met een sleutel
  • Door aan het knopje in de deur trekken
  • Met een afstandsbediening

De autocomputer regelt de centrale vergrendeling evenals vele andere zaken in de auto.

Centrale portiervergrendeling (auto en camper)

De actuator

De autocomputer houdt in de gaten wanneer het sein komt om deuren te openen of te sluiten. Als de computer een seintje ontvangt, dan stuurt het stroom richting de actuator die de deuren vervolgens sluit of opent. Een actuator is een toestel dat invloed kan uitoefenen op zijn omgeving.

De actuator vind je onder het knopje waarmee je de deur van binnen open kunt doen.  Aan de actuator zit een pal die elektronisch op en neer kan worden bewogen.

Wanneer je de actuator pal omhoog brengt, dan wordt er voor gezorgd dat deze deurpint omhoog gaat en de deur wordt geopend. Als de actuator de pal omlaag brengt, dan is de deur dus op slot.

Om de deur te openen en sluiten, zorgt de autocomputer er voor dat de juiste stroom en voor een bepaalde tijd naar de actuator wordt gestuurd.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een duidelijke prijsopgave
  • Een vakkundig team wat jou goed zal adviseren en informeren
  • Een team wat jou graag antwoord geeft op de vragen die jij hebt
  • Een kop koffie en lectuur maken het wachten in de wachtruimte een stuk aantrekkelijker.

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Autoprofi Hoogeveen vind je tientallen waardevolle artikelen met tips. Heb je bijvoorbeeld deze artikelen al gelezen?

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Direct contact

Liever even bellen? Wij zijn bereikbaar via 0528 23 15 33

Categorieën