Extra opbergruimte auto/camper: Thule Backspace en Velospace
Thule Backspace en Thule Velospace
Winkel
Autoprofi Hoogeveen
Winkel
3 min

Thule Backspace en Thule Velospace

3 min

Wil je geen dakkoffer of zijn er geen dakdragers voor je auto? Automat Hoogeveen heeft voor jou een uitstekende optie waarmee je eenvoudige extra opbergruimte creert. In ons assortiment vind je de Thule Velospace (fietsendrager), die goed te combineren is met de Thule Backspace (een opbergkoffer die op de fietsendrager kan).

Mobiliteit en vrijheid

Met de auto op reis gaan verschaft mobiliteit en vrijheid. Wereldwijd is haast elke locatie bereikbaar via de weg, iets dat het mogelijk maakt om met autovervoer op de plaats van bestemming te komen. Het meenemen van noodzakelijke bagage in de auto kan een struikelblok zijn.

Dit is niet langer aan de orde met de Thule Backspace. Hiermee creëer je een externe laadruimte van hoge kwaliteit die bovendien erg veilig is. Voor het meenemen van fietsen is de Thule Velospace de ideale oplossing om rijwielen mee te nemen op reis.

Thule Velospace

De Thule Velospace is een fietsendrager die wordt geplaatst op de trekhaak. Het is een veelzijdige drager voor elk type fiets. E-bikes in grotere uitvoeringen passen op deze Velospace. Het heeft een vermogen tot 60 kilo. Tussen de wielhouders zit enige ruimte, zodat de fietsen gemakkelijk op- en af te laden zijn. De wielgoten zorgen dat fietsen met brede banden, zoals mountainbikes, ook vervoerd kunnen worden.

Door de afneembare fietsarmen heeft de Velospace een eenvoudige montage. De vergrendeling of verstelling van de drager is makkelijk te monteren door de bevestigingshandgreep. De drager blijft stabiel aan de trekhaak bevestigd. Een slim voetpedaal maakt het mogelijk toegang tot de kofferbak te verlenen door middel van een kantelfunctie.

Er is geen gereedschap nodig deze Velospace te monteren en de sloten voor de drager zijn inbegrepen. Tevens voldoet deze fietsendrager aan de City Crash-norm.

Thule Backspace en Thule Velospace

Thule Backspace

De Backspace is een bagagebox die te plaatsen is op de trekhaak. Het is een lichtgewicht en zeer duurzame laadbak die veel ruimte biedt voor bagage. Deze laadback is eenvoudig te plaatsen op de Velospace-fietsendrager. Hiervoor is geen gereedschap nodig.

De bagage van de auto wordt zodoende met maar liefst 300 liter uitgebreid. Koffers, dozen, maar ook golftassen passen hier perfect in. Doordat de Backspace laag bij de grond zit, is het moeiteloos in- en uit te laden. Ook hierbij is de kofferbak bereikbaar, door het kantelprincipe van de laadback.

Deze Backspace is eenvoudig op te bergen dankzij de opvouwbare en lichtgewicht structuur. De koffer heeft een harde bodem en geïntegreerde, ergonomische handgrepen.

De maten zijn 137 x 47 x 68 cm en heeft een laadvermogen tot 50 kg. De Backspace is in de kleur zwart leverbaar.

Thule Easybase

Een andere trekhaak oplossing van Thule is de Thule Easybase in combinatie met de Thule Backup. De Easybase is een universeel basis rek welke voor verschillende doelen gebruikt kan worden. De bagagekoffer Thule Backup kan gemonteerd worden op de Easybase.

De Backup heeft een inhoud van 420L en een draagvermogen van 50kg en is voorzien van degelijke sloten. De thule Easybase + Backup is ook voor campers een perfecte oplossing voor extra bagageruimte.

Zorgeloos vervoer van spullen met Thule

Thule levert deze producten van de hoogste standaard. Alles wat dierbaar is kan in stijl en zeer veilig vervoerd worden door deze Backspace en Velospace. Deze producten zorgen voor een meerwaarde doordat belangrijke spullen mee te nemen zijn naar de plaats van bestemming.

Deze twee topproducten dragen bij aan zorgeloos vervoer van spullen, keer op keer. Als leverancier van Thule producten kun je bij ons terecht voor:

  • de Thule Backspace en Thule Velospace
  • dakkoffers
  • dakdragers

Waarom Automat Hoogeveen?

In onze winkel vind je een assortiment met dakdragers, dakkoffers en andere materialen die goed van passen komen wanneer je op reis gaat. Kom gerust langs bij ons in de winkel zodat wij je verder kunnen helpen.

  • Heldere communicatie over tijdsduur en kosten, dit voorkomt onverwachtse kosten.
  • Montage geregeld terwijl je wacht
  • Wij geven vakkundig advies
  • Heb je vragen? Stel ze gerust, wij helpen je graag

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Autoprofi Hoogeveen vind je tientallen waardevolle artikelen met tips. Heb je bijvoorbeeld deze artikelen al gelezen?

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Direct contact

Liever even bellen? Wij zijn bereikbaar via 0528 23 15 33

Categorieën