Thule Velospace 917/918 fietsendrager kopen: Autoprofi Hoogeveen
Thule Velospace 917/918 fietsendrager kopen: geschikt voor elektrische fiets
Winkel
Autoprofi Hoogeveen
Winkel
0 min

Thule Velospace 917/918 fietsendrager kopen: geschikt voor elektrische fiets

0 min

Autoprofi, Automat vestiging in Hoogeveen, heeft als Thule partner uiteraard ook de nieuwe Velospace 918 uit voorraad leverbaar. De laatste uitbreiding in het Fietsendrager programma van Thule is geschikt voor het vervoeren van 2 elektrische fietsen, maar kan ook worden voorzien van een bagagekoffer de Thule Backspace.

Solide uitvoering

De dragers is zeer solide uitgevoerd met extra brede wielgoten, zodat elk type fiets genoteerd kan worden. Zelfs fatbikes zijn zonder probleem op de Velospace te monteren. Het rek is kantelbaar, ook als de Backspace bagagekoffer is gemonteerd.

Inclusief wielgroot

Voor het makkelijk kunnen aanbrengen van zware fietsen is een nieuwe wielgoot (Thule 9172) als accessoire leverbaar. Ook is er een transportwiel ontwikkeld (Thule 9173) voor eenvoudig vervoeren van de fietsendrager van en naar de auto. Je kunt de fietsendrager en de bijbehorende bagagebox komen bekijken in onze winkel, maar natuurlijk is deze ook te bestellen in de Automat webshop.

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Autoprofi Hoogeveen vind je tientallen waardevolle artikelen met tips. Heb je bijvoorbeeld deze artikelen al gelezen?

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Direct contact

Liever even bellen? Wij zijn bereikbaar via 0528 23 15 33

Categorieën