Fietsendrager bagagewagen/aanhanger: montage en verkoop | Autoprofi
Installatie fietsendrager op bagagewagen
in Winkel
1 min. leestijd

Installatie fietsendrager op bagagewagen

Wil je een fietsendrager op een bagagewagen of aanhangwagen laten monteren? Automat Hoogeveen heeft in haar assortiment diverse merken fietsendragers (goede prijs-kwaliteitverhouding). Deze fietsendrager monteren we op jouw bagagewagen indien je dit wenst.

Op reis met je fiets

Je gaat op vakantie en je wilt in de vakantie omgeving heerlijk fietsen. Omdat je bagageruimte te beperkt is besluit je een aanhanger of bagagewagen mee te nemen.
Op deze bagagewagen wil je een fietsendrager installeren zodat je de fietsen eenvoudig mee kunt nemen. Bijkomend voordeel is dat je eenvoudig bij je achterklep kunt wanneer hier geen fietsendrager geïnstalleerd wordt. Je ziet het echter niet zitten om dit zelf te installeren . Dit is geen enkel probleem, de vakmensen van Automat Hoogeveen staan namelijk voor je klaar om dit te organiseren.

Een goede fietsendrager

Bij een fietsendrager op de bagagewagen moet je rekening houden met de wind. De fietsen op de wagen vangen meer wind dan achter op je auto. Het is dus zaak dat deze goed geïnstalleerd worden.

fietsendrager bagagewagen

Merken fietsendragers

Het hoofdmerk fietsendragers in ons assortiment is het van het topmerk Thule. Thule garandeert dan een no-nonsense garantie van maar liefst 5 jaar. Buiten het kwaliteitsmerk Thule leveren wij ook de volgende merken:

  • Movanext
  • Spinder
  • Twinnyload
  • Bosal

Elektrische fietsen

Bij het kiezen van een drager voor een elektrische fiets is het gewicht van de fiets bepalend voor de keus van een drager. Belangrijk is vooral de maximale kogeldruk. Dit wil zeggen de maximale druk van het aantal kilo’s op de trekhaak. Ook het materiaal van de fiets kan de keuze voor een fietsdrager bepalen. Zo moet bij een fiets gemaakt van carbon een extra adapter geplaatst worden om te voorkomen dat het lichte carbon kapot gedrukt wordt. Uiteraard is elke fietsendrager op slot te zetten.

Waarom Autoprofi Hoogeveen?

Autoprofi Hoogeveen verzorgt de complete verkoop en montage van fietsendragers.

  • Heldere communicatie over tijdsduur en kosten, dit voorkomt onverwachtse kosten.
  • Montage geregeld terwijl je wacht (in de meeste gevallen, en anders organiseren wij een andere passende oplossing)
  • Wij geven vakkundig advies

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Autoprofi Hoogeveen vind je tientallen waardevolle artikelen met tips. Heb je bijvoorbeeld deze artikelen al gelezen?

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Direct contact

Liever even bellen? Wij zijn bereikbaar via 0528 23 15 33

Over de schrijver
Autoprofi, een naam die synoniem staat voor kwaliteit! Sinds 1980 is Autoprofi specialist in auto-accessoires en auto-onderhoud gevestigd in Hoogeveen. Autoprofi Hoogeveen biedt een zeer uitgebreid pakket auto-accessoires en onderdelen, die door onze monteurs ook nog eens vakkundig gemonteerd kunnen worden. Of het nu gaat om een nieuwe autoradio of een koppelingsrevisie, het is bij ons allemaal mogelijk.
Reactie plaatsen