Dakdrager kanos: verkoop en montage | Automat Hoogeveen
Dakdrager voor je kano: welke dakdrager kies je?
in Winkel
2 min. leestijd

Dakdrager voor je kano: welke dakdrager kies je?

Ben je op zoek naar een dakdrager voor het vervoer van jouw kano (‘s)? Automat Hoogeveen verkoopt dakdragers speciaal voor het vervoer van kano’s.

Vervoer kano noodzakelijk

Natuurlijk zouden we allemaal direct aan ons favoriete strand, meer of rivier willen wonen zodat we onze kano direct naar het water konden dragen. Helaas is dit voor de meesten van ons niet de realiteit. Een nieuw kano avontuur begint meestal met het vervoeren van de kano met de auto, naar het water van je voorkeur. Het vervoer van je kano is dus een wezenlijk deel van het kanoën.

Zorgen wegnemen

Het kiezen van een dakdrager kan een hele onderneming zijn. Natuurlijk zijn er diverse merken die het product aanbieden en moet je een afweging maken wat voor jou belangrijk is. Maar houd in gedachten dat een goed imperiaal voor je auto en je kano elke cent waard is.

Zorgen over windgeruis, kano’s die van je dak vliegen of een enorme stijging van het brandstofverbruik kun je eenvoudig wegnemen door te kiezen voor het juiste merk.

Belangrijke vragen

Voordat je een keuze maakt m.b.t. dakdragers in relatie tot een kano zijn een aantal vragen belangrijk:

 1. Welke auto gebruik je voor het vervoer?
 2. Hoeveel kano’s wil je kunnen vervoeren?
 3. Wat is de draagcapaciteit van mijn dak?

Na het beantwoorden van deze vragen ben je al een grote stap verder in het kiezen voor het juiste product. En mochten de antwoorden je hebben afgeschrikt, vergeet dan niet dat een goed imperiaal ook zeker veel voordelen heeft.

Voordelen

Het gebruik van een dakdrager verdubbelt de laadruimte van je auto. Zo creëer je dus niet alleen ruimte voor het vervoeren van de kano, maar ook voor het meebrengen van de onmisbare accessoires en proviand voor de dag.

Dakdragers voor kano's

Officieel leverancier van Thule

Automat Hoogeveen is officieel leverancier van Thule Dakdragers. Alle modellen van Thule zijn tegenwoordig zeer eenvoudig te monteren. Daarnaast is het gewicht zodanig teruggebracht dat montage vaak alleen of met z’n tweeën makkelijk te doen is.

Met de huidige brandstofprijzen is het ook fijn om te weten dat er in onze webshop een ruime keuze is in aerodynamische modellen, die het verbruik zo weinig mogelijk beïnvloeden.

Aanschaf dakdragers

De aanschaf van een dakdrager is natuurlijk een behoorlijke investering. Daarom is het prettig om te weten dat je niet alleen een noodzakelijke facilitering voor het vervoer van je kano koopt. Iedere keer dat je het gebruikt zal het je een prettigere kano ervaring opleveren.

Wij bieden je graag alle hulp bij het uitzoeken en de aanschaf. Als officieel Thule partner garanderen we je een fantastisch product waar je nog jarenlang veel kano plezier aan zult beleven.

Bevestigingssystemen dakdragers

Er zijn vele soorten auto’s en bijbehorende bevestigingsystemen voor dakdragers. Thule heeft voor al deze verschillende systemen een perfect passende oplossing. Denk hierbij aan:

 • traditionele squarebars
 • stille wingbars in alu of zwart
 • wingbar
 • wingbar edge
 • slide bars

Waarom Automat Hoogeveen?

In onze winkel vind je een assortiment met dakdragers voor o.a. kano’s, ebikes, fietsen, skit’s, ladders, racefietsen en mountainbikes. Kom gerust langs bij ons in de winkel zodat wij je verder kunnen helpen.

 • Heldere communicatie over tijdsduur en kosten, dit voorkomt onverwachtse kosten.
 • Montage geregeld terwijl je wacht
 • Wij geven vakkundig advies
 • Heb je vragen? Stel ze gerust, wij helpen je graag

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Autoprofi Hoogeveen vind je tientallen waardevolle artikelen met tips. Heb je bijvoorbeeld deze artikelen al gelezen?

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Direct contact

Liever even bellen? Wij zijn bereikbaar via 0528 23 15 33

Over de schrijver
Autoprofi, een naam die synoniem staat voor kwaliteit! Sinds 1980 is Autoprofi specialist in auto-accessoires en auto-onderhoud gevestigd in Hoogeveen. Autoprofi Hoogeveen biedt een zeer uitgebreid pakket auto-accessoires en onderdelen, die door onze monteurs ook nog eens vakkundig gemonteerd kunnen worden. Of het nu gaat om een nieuwe autoradio of een koppelingsrevisie, het is bij ons allemaal mogelijk.
Reactie plaatsen