Online autolak bestellen? | Autoprofi Hoogeveen
Online autolak bestellen: neem een kijkje in onze webshop!
Autolak
Autoprofi Hoogeveen
Autolak
2 min

Online autolak bestellen: neem een kijkje in onze webshop!

2 min

Ben je op zoek naar autolak om een beschadiging aan jouw auto te herstellen? Dan kun je bij Autoprofi in Hoogeveen de juiste autolak bestellen.

Welke autolak ben je nodig?

Natuurlijk wil je de juiste autolak gebruiken voor het herstellen van de beschadiging. Je kunt bij ons elke kleur autolak in 1K en 2K bestellen, voor elk laksysteem. De juiste kleur kun bepalen door gebruik te maken van de kleurcode op de sticker die ergens in jouw auto zit. De plaats van de sticker kun je vinden in het instructieboekje, waar de kleurcode trouwens ook vaak is vermeld.

Met de kleurcode weet je zeker dat je exact dezelfde kleur autolak bestelt. Heb je een erg oude auto waarvan de lak misschien is verschenen, dan kunnen wij de juiste kleur bepalen. Wij meten dan de kleur van jouw auto en mengen dan de lak zodat deze perfect past bij de lak van jouw auto.

1K of 2K autolak

De meeste auto’s hebben een twee laags laksysteem wat wil zeggen dat eerst een kleurlak is aangebracht en daarna een transparante laklaag. De transparante lak vormt de bescherming van de kleurlak en is extreem hard en beschermt ook tegen uv-licht en andere invloeden van buitenaf.

De kleurlak is dan een 1K autolak die bestaat uit 1 component: de lak zelf. De transparante lak is meestal een 2K lak en bestaat uit 2 componenten: een transparante lak en een verharder. Bestaat de laklaag van jouw auto alleen uit een kleurlak-laag, dan is het een laags en betreft het ook een 2K autolak. Je kunt het beste navragen wanneer je niet zeker bent van het gebruikte systeem zodat je de juiste lak bestelt.

Zie ook: verschil 1K en 2K autolak

online lak bestellen laksysteem

Kleuren en effecten

Autoprofi levert elke gangbare kleur en daarnaast kunnen wij elke gewenste kleur mengen met onze speciale apparatuur. Hiervoor hebben we de kleurcode nodig zodat we precies weten welke hoeveelheden van elke basiskleur moet worden gemengd.

Heb je speciale lak op jouw auto met metallic of parelmoer? Geen probleem want ook die kunnen wij gewoon leveren.

Online bestellen

In onze webshop kun je alles bestellen wat je nodig hebt voor het perfect herstellen van beschadigingen aan de lak. Alle kleuren zijn leverbaar als 1K autolak. De unikleuren zijn ook leverbaar als 2K autolak. Je kunt de verf meekrijgen in:

Vergeet niet dat je ook andere zaken nodig bent, zoals

  • Ontvetter: voor een goede hechting.
  • Schuurpapier: voor een super gladde afwerking.
  • Plamuur: voor opvullen grotere krassen en deukjes.
  • Primer (grondlak, 1K of 2K): voor goede hechting van de kleurlak.
  • Afplaktape: ter bescherming van de rest van de auto.
  • Transparant (blanke) lak (1K of 2K): 1K kleurlak moet beschermd worden met deze lak.
  • Polijstmiddel: om uiteindelijk een super glans te krijgen.

Niet altijd even makkelijk

Het spuiten van grotere oppervlakten is niet gemakkelijk. Je moet namelijk voorkomen dat je te veel in een keer opspuit. Probeer het eerst uit op iets anders wanneer je niet helemaal zeker bent van je zaak.

Meer informatie nodig of vragen over krassen in autolak?

We weten dat het niet zo makkelijk is als we hierboven hebben omschreven, maar het is mogelijk het zelf te doen. Maar hou je wel aan het advies wat we je geven. Heb je nog vragen, aarzel dan niet om even te bellen of kom ook gewoon even langs. We wijzen je ook op onze speciaal ingerichte webshop voor autolak.

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Autoprofi Hoogeveen vind je tientallen waardevolle artikelen met tips. Heb je bijvoorbeeld deze artikelen al gelezen?

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Direct contact

Liever even bellen? Wij zijn bereikbaar via 0528 23 15 33

Categorieën