Pechhulp-service voor heel Europa - Autoprofi Hoogeveen
Zorgeloos autorijden met pechhulp-service!
Onderhoud auto
Autoprofi Hoogeveen
Onderhoud auto
3 min

Zorgeloos autorijden met pechhulp-service!

3 min

Bij Autoprofi Hoogeveen is de pechhulp-service van Pechonderwegservice.nl verkrijgbaar. Deze pechhulp-service voorziet u dag en nacht, 24 uur per dag en 7 dagen in de week van goede hulp bij pech. In uw eigen woonplaats, Nederland én Europa. De service is kenteken-gebonden en ook bij pech met uw caravan en/of aanhanger kunt u rekenen op hulp.

24/7

De Nederlandse alarmcentrale is 24/7 bemand en dus dag en nacht bereikbaar, 7 dagen in de week. Met technisch geschoold personeel is een 1e advies soms al afdoende. Bij kleine pechgevallen overdag ondersteunen eigen aangesloten garages ook. Zo kan het zijn dat u bij pech een bekend gezicht ziet.

Ook wij rijden voor Pechonderwegservice.nl en dan met name in de directe omgeving van Hoogeveen. Denk bijvoorbeeld aan een lege accu of een lekke band. In deze gevallen kan een plaatselijke garagist goed en snel helpen.

Zorgeloos autorijden met pechhulp-service!

Grotere problemen

Bij grotere problemen met pech komt veelal de officiële hulpdienst. Dit zijn hulp- en bergingsbedrijven die ook rijden voor ANWB en bijvoorbeeld Route Mobiel. Voor pech in het buitenland werkt Pechonderwegservice.nl nauw samen met de grote alarmcentrales in de diverse Europese landen.

Pechonderwegservice.nl beschikt over een zeer jong aanbod van vervangend vervoer zodat u, in het geval de auto niet reparabel is, thuis kunt komen.

Klanttevredenheid

De klanttevredenheid van Pechonderwegservice.nl is hoog. Voor ons een reden om deze service via ons autobedrijf aan u aan te bieden. Een voorwaarde van registratie is het laten uitvoeren van jaarlijks onderhoud. In samenspraak met u regelen wij voor u deze pechhulp-service.

Bent u al lid van de ANWB?

In dat geval kunt u zichzelf veel geld besparen. De ANWB geeft u geen korting wanneer u uw auto goed onderhoud. Dat is jammer want u betaalt zo mee aan pechgevallen van andere leden van de ANWB die wellicht geen periodiek onderhoud laten plegen.

Dit ziet u terug in de jaarlijkse kosten voor een ANWB-lidmaatschap. Eenvoudig besparen kan door lid te blijven van de ANWB voor slechts € 15,- per jaar. Zo behoudt u uw status, uw magazine en uw voordeelkaart en zegt u alleen de pechhulp module op. U bespaart zich op deze manier al snel vele tientallen euro’s door over te stappen.

U betaalt voor 1 jaar Europa mobiliteitsservice slechts € 49,95 wanneer u dit door ons laat verzorgen. Dankzij goed onderhoud kunt u direct besparen.

Pechonderwegservice.nl bestaat sinds 2015 en is ontstaan vanuit de autobranche zelf. De prijs is zeer transparant. Garagehouders bieden u de pechhulp-service aan voor de kostprijs zonder winstoogmerk. De service geldt als versterking van hetgeen wij graag uitdragen: Zorgeloos autorijden dankzij goed onderhoud.

Zorgeloos autorijden met pechhulp-service!

De voordelen een rijtje

  • 24/7 pechhulp in je eigen woonplaats
    De auto staat thuis op de oprit met een lege accu? De sleutels liggen nog in de auto en de deuren zitten op slot of verkeerde brandstof getankt? Pechonderwegservice.nl staat voor je klaar!
  • 24/7 pechhulp in Nederland
    Pechonderwegservice.nl is bij pech snel ter plaatse. Indien mogelijk zullen wij altijd proberen het probleem ter plaatse op te lossen. In bijna 75% van alle pechmeldingen slagen wij hierin. Lukt het niet het probleem ter plaatse op te lossen dan brengen wij je naar het dichtstbijzijnde BOVAG autobedrijf. Wanneer je niet binnen 2 uur de reis kunt vervolgen, kun je gebruik maken van vervangend vervoer. Wij zorgen dan dat je auto de volgende werkdag naar Autoprofi in Hoogeveen wordt gebracht.
  • 24/7 pechhulp in Europa
    In alle landen die vermeld staan op de groene kaart, biedt pechonderwegservice.nl snelle pechhulp en dito service. Pechonderwegservice.nl streeft er naar je zo snel mogelijk weer op weg te helpen.Ook in het buitenland bieden wij vervangend vervoer, hotel overnachting(en) indien nodig én bij grote reparaties, terugbreng service van de auto, bestelbus of camper naar Autoprofi in Hoogeveen! Indien nodig wordt ook de caravan of aanhangwagen teruggebracht.Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van de pechhulp pas en hoe je deze kunt verkrijgen.

Meer informatie

Voor meer informatie verwijzen wij je tevens naar de website van Pechonderwegservice.nl.

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Autoprofi Hoogeveen vind je tientallen waardevolle artikelen met tips. Heb je bijvoorbeeld deze artikelen al gelezen?

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Direct contact

Liever even bellen? Wij zijn bereikbaar via 0528 23 15 33

Categorieën