Pirelli Carrier Camping: camperband kopen | Autoprofi Hoogeveen
Pirelli Carrier Camper: camperband
Camper
Autoprofi Hoogeveen
Camper
2 min

Pirelli Carrier Camper: camperband

2 min

Ben je op zoek naar een band voor jouw camper? Pirelli Carrier Camper is een van de bekendste banden die je onder een camper kunt (laten) zetten. Camperbanden zijn op allerlei manieren te onderscheiden, denk aan veiligheid, profiel, draagvermogen. Daarnaast zijn er ook specifieke banden met specifieke doeleinden, denk aan extreme weersomstandigheden of sneeuw en modder als ondergrond. De Pirelli Carrier Camping onderscheidt zich met zijn veelzijdigheid op verschillende soorten wegdek.  Autoprofi Hoogeveen heeft deze camperband in voorraad. In onze werkplaats kunnen we de banden onder jouw camper plaatsen.

Voordelen Pirelli Carrier Camping

De Pirelli Carrier Camping is een zomerband die speciaal bedoeld is voor campers. De band is ontworpen om behoorlijk wat laadvermogen te kunnen dragen, dat maakt ‘m ook geschikt voor bestelwagens. De rijprestaties en de veiligheid blijven gewaarborgd naarmate de camper of bestelwagen in beladen toestand verkeert. Het specifieke profielontwerp en de silica rubbersamenstelling zorgen voor minder brandstofverbruik en dus een lagere CO2-uitstoot. Deze milieuvriendelijke eigenschap is iets waar Pirelli om bekend staat en om bekend wilt blijven staan.

Pirelli Carrier camperband

In onze winkel hebben wij de Pirelli Carrier Camperband op voorraad. Wil je meer informatie over de voor- en nadelen van deze band dan staan wij je graag te woord!

Sterke punten Pirelli Carrier Camping

De vier meest sterke punten van de Pirelli Carrier Camping zijn veiligheid, het lage brandstofverbruik, de lange levensduur en de hoge rijprestaties. Ondanks het duurzame en veilige karakter van deze band is ‘ie in staat de hoge rijprestaties keer op keer waar te maken. Met deze banden kun je onbezorgd genieten van uw vakantie en de vrijheid die een camper biedt. De band biedt goede grip en een korte remweg, ook op nat wegdek. Het risico op aquaplaning wordt aanzienlijk teruggedrongen met deze band.

Wanneer moet een camperband vervangen worden?

Vanzelfsprekend moet een camperband vervangen worden wanneer het profiel op de banden onder de minimumnorm zit. Dit leidt tot gevaarlijke situaties die je wilt voorkomen. Veroudering is een belangrijk aspect bij vervanging van camperbanden. Dit treedt op in de vorm van kleine haarscheurtjes en zwarte plekken in het karkas van de band. Deze veroudering zet zich door op het moment dat de camper in de stalling staat tijdens het seizoen. Gevaar is dat je de camper uit de stalling haalt en met banden op pad gaat die niet meer veilig zijn.

Ga door naar camperbanden: de complete handleiding

Goede camperbanden

Naast de Pirelli Carrier Camping vind je in ons assortiment ook de:

 Wellicht is dit ook interessant voor jou:

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Direct contact

Liever even bellen? Wij zijn bereikbaar via 0528 23 15 33

Categorieën