Scooterdrager voor Camper | Autoprofi Hoogeveen
Scooterdrager voor camper
Camper
Autoprofi Hoogeveen
Camper
2 min

Scooterdrager voor camper

2 min

Heb je een camper en wil je eigenlijk ook de scooter meenemen? Geen probleem, laat dan een scooterdrager monteren op de camper. Hoe kun nu relaxter op vakantie gaan met de camper als je weet dat je niet telkens de camper mee hoeft te nemen voor de boodschappen!

Altijd vervoer

Een veel gehoord bezwaar van mensen die geen camper hebben, is dat je verplicht bent de camper mee te nemen wanneer je ergens iets langer verblijft en toch een middagje wat verder weg wil. Als je geen ander vervoer bij je hebt en bijvoorbeeld openbaar vervoer ook geen optie is, dan zul je toch de spulletjes even moeten opruimen of aan de kant zetten zodat je de camper mee kunt nemen.

Echte camperliefhebbers hebben natuurlijk allang een fietsendrager achter op de camper en zo ook een of meerdere fietsen bij zich. Zo kunnen ze toch al snel een aantal kilometers wegfietsen naar dat leuke stadje in de buurt zonder dat ze de camper nodig hebben. Dus dat bezwaar kunnen de mensen niet geven omdat je dan gewoon zorgt voor een fietsendrager achter op de camper.

scooterdrager camper scooter

En een scooter?

Ja, ook een scooter kun je meenemen achter op de camper. Het liefst natuurlijk een elektrische scooter want dan verstoor je die prachtige natuur ook minder. Je hebt echter wel een speciale scooterdrager nodig want een scooter is wel een paar kilootjes zwaarder dan een fiets.

Je kunt de scooter niet zomaar op een fietsendrager zetten want die zijn niet berekend op dat gewicht. Dat geldt trouwens ook voor elektrische fietsen want die zijn over het algemeen ook veel zwaarder dan een gewone fiets. Vraag bij het kopen van een fietsendrager altijd of de drager ook geschikt is voor elektrische fietsen.

Terug naar de scooterdrager. Deze is dus zwaarder uitgevoerd en is berekend op het gewicht van een scooter.

Welke scooterdrager?

Er zijn meerdere scooterdragers op de markt en het is daarom belangrijk dat je de juiste drager onder de camper krijgt. Je moet natuurlijk de scooter er zonder veel moeite op kunnen rijden en hem ook goed vast kunnen zetten. Je moet er zeker van zijn dat je de scooter niet ‘verliest’ onderweg!

Waarom kiezen voor Autoprofi Hoogeveen?

Autoprofi Hoogeveen is de camperspecialist van Noord-Nederland. Autoprofi is bijvoorbeeld erkend installateur van Bearlock beveiligingssystemen. Onze monteurs hebben de vereiste opleiding gehad en zijn SCM gecertificeerd. Je kunt bij ons terecht voor het onderhoud aan de camper  en auto maar ook voor zaken als:

  • Kleine of grote beurt
  • Onderhoud
  • Vervangen van de distributieriem
  • Bandenservice
  • Olie verversen

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Autoprofi Hoogeveen vind je tientallen waardevolle artikelen met tips. Heb je bijvoorbeeld deze artikelen al gelezen?

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Direct contact

Liever even bellen? Wij zijn bereikbaar via 0528 23 15 33

Categorieën