Van ’n Bike: Fietsendragers voor Buscampers
Van ’n Bike: Fietsendragers voor Buscampers
in Camper
1 min. leestijd

Van ’n Bike: Fietsendragers voor Buscampers

Heb je een buscamper en ben je op zoek naar een lichtgewicht fietsendrager? Automat Hoogeveen is officieel dealer van Van’n Bike Buscamper Fietsendragers. Dit draagsysteem is speciaal ontwikkeld voor bus campers en is geschikt voor de volgende modellen & merken: Citroën Jumper, Fiat Ducato, Peugeot Boxer (va. Bj. 2007), Opel Movano (va. Bj. 2021) en Volkswagen Crafter/Man (va. Bj. 2018)

Herken je dit?

Je hebt een buscamper met openslaande deuren, maar je wilt wel graag je fietsen meenemen wanneer je op pad gaat? Met de Van ’n Bike heb je een oplossing voor dit probleem. Je kiest voor een lichtgewicht draagsysteem waarmee je de deuren van de buscamper gewoon kunt openen. Dit kan zonder dat de achterdeuren en scharnieren overmatig belast worden.

Met de Van ’n Bike kies je voor een licht, gebruiksvriendelijk draagsysteem wat je monteert op de trekhaak. Dit draagsysteem is ook te gebruiken voor elektrische fietsen. In totaal kent het Van ’n Bike draagsysteem een laadvermogen van 80 kilo inclusief de fietsendrager. 

>>> Meer informatie over Van 'n Bike

Leverancier fietsdrager Van 'n Bike

Officieel dealer

Autoprofi Hoogeveen is officieel dealer van de Van ’n Bike fietsendrager. Dit betekent dat wij de fietsendrager leveren en monteren voor jou camperbus. Er zijn 2 modellen beschikbaar! De 𝙑𝙖𝙣 '𝙣 𝘽𝙞𝙠𝙚 𝙊𝙧𝙜𝙞𝙣𝙖𝙡 met een bolkoppeling voor een aparte fietsendrager (eigen gewicht 23kg) en de 𝙑𝙖𝙣' 𝙣 𝘽𝙞𝙠𝙚 𝘼𝙡𝙡-𝙞𝙣 𝙊𝙣𝙚 met geïntegreerde opklapbare fietsendrager (eigen gewicht 34kg)

De voordelen op een rij:

  • Lichtgewicht draagsysteem: slechts 22 kg
  • Tot 80 kilogram draaggewicht
  • Geschikt voor elektrische fietsen 
  • Voorzien van bolkoppeling
  • Voor trekhaak fietsendragers met 1 tot 5 fietsgoten.

Heb je vragen?

Wil je dat wij de Van 'n Bike Fietsendrager voor je monteren? Neem gerust contact op. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Direct contact

Liever even bellen? Wij zijn bereikbaar via 0528 23 15 33


Over de schrijver
Autoprofi, een naam die synoniem staat voor kwaliteit! Sinds 1980 is Autoprofi specialist in auto-accessoires en auto-onderhoud gevestigd in Hoogeveen. Autoprofi Hoogeveen biedt een zeer uitgebreid pakket auto-accessoires en onderdelen, die door onze monteurs ook nog eens vakkundig gemonteerd kunnen worden. Of het nu gaat om een nieuwe autoradio of een koppelingsrevisie, het is bij ons allemaal mogelijk.
Reactie plaatsen