LED verlichting Mercedes Vito - Autoprofi Hoogeveen
LED-verlichting Mercedes Vito

Ben je opzoek naar LED-verlichting in jouw Mercedes Vito? Automaat Hoogeveen heeft Ledverlichting in haar assortiment en wij helpen je graag bij het vinden van de juiste Ledverlichting.

Waarom Ledverlichting in een auto?

Ledverlichting is bezig aan een opmars. Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijke eigenschap van allerlei producten, dit is bij lampen niet anders. De duurzaamheid van de lampen bespaart een hoop gedoe, zoals het regelmatig vervangen van de lampen. Dit is direct de belangrijkste reden om de auto te voorzien van Ledverlichting.

Daarnaast is Ledverlichting een prettig soort licht. Het geeft goed zicht op de weg en zorgt dus voor veiligere situaties op de weg. Bij sommige autoseries is er standaard Ledverlichting geïnstalleerd om bovenstaande voordelen.

Ledverlichting voor de Mercedes Vito

Er is een aantal autoseries waar LED-standaard wordt gevoerd als verlichting. Ook zijn er specifieke LED-ombouwsets voor verschillende merken. Eén daarvan is de Mercedes Vito. Behalve de koplampen kan Ledverlichting ook worden geïnstalleerd als kentekenplaatverlichting, stadslicht en dagrijverlichting. De Ledverlichting sets die wij verkopen zijn uit voorraad leverbaar.

Voordelen Ledverlichting

Ledverlichting is bezig aan een grote opmars. Deze opmars gaat vooral ten koste van halogeenlampen, welke toch wel hun beste tijd lijken te hebben gehad. Maar wat zijn nou de voornaamste redenen dat halogeen (en xenon) terrein verliest ten koste van Ledverlichting?

ledverlichting Mercedes

Neemt weinig ruimte in

Er zitten wel wat haken en ogen aan het installeren van Ledverlichting. Het past niet in elke auto, maar hiervoor zijn passende LED-sets beschikbaar die het toch mogelijk maken om Ledverlichting te installeren. Voordeel van deze installatie is dat de lampen lang blijven zitten en er dus niet zo vaak naar hoeft te worden gekeken.

Speciale LED’s voor bepaald autoseries

Zo zijn er bijvoorbeeld specifieke LED-ombouwsets voor BMW 3-serie E46, Mercedes SL, Peugeot 508, VW Golf 6 en meer. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van LED-ombouwsets voor jouw auto. Natuurlijk heeft Autoprofi ook een uitgebreid assortiment LED-vervangingslampen voor stadslicht, kentekenverlichting, dagrijverlichting e.d. uit voorraad leverbaar en in de webshop.

Gerelateerde informatie

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Direct contact

Liever even bellen? Wij zijn bereikbaar via 0528 23 15 33

Over de schrijver
Autoprofi, een naam die synoniem staat voor kwaliteit! Sinds 1980 is Autoprofi specialist in auto-accessoires en auto-onderhoud gevestigd in Hoogeveen. Autoprofi Hoogeveen biedt een zeer uitgebreid pakket auto-accessoires en onderdelen, die door onze monteurs ook nog eens vakkundig gemonteerd kunnen worden. Of het nu gaat om een nieuwe autoradio of een koppelingsrevisie, het is bij ons allemaal mogelijk.
Reactie plaatsen