LED-verlichting Volkswagen Golf 6 | Autoprofi Hoogeveen
LED-verlichting VW Golf 6
Onderhoud auto
Autoprofi Hoogeveen
Onderhoud auto
1 min

LED-verlichting VW Golf 6

1 min

Ben je opzoek naar LED-verlichting voor jouw Volkswagen Golf 6? Automaat Hoogeveen heeft Ledverlichting in haar assortiment en wij helpen je graag bij het vinden van de juiste Ledverlichting.

Waarom Ledverlichting in een auto?

Ledverlichting is bezig aan een opmars. Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijke eigenschap van allerlei producten, dit is bij lampen niet anders. De duurzaamheid van de lampen bespaart een hoop gedoe, zoals het regelmatig vervangen van de lampen. Dit is direct de belangrijkste reden om de auto te voorzien van Ledverlichting.

Daarnaast is Ledverlichting een prettig soort licht. Het geeft goed zicht op de weg en zorgt dus voor veiligere situaties op de weg. Bij sommige autoseries is er standaard Ledverlichting geïnstalleerd om bovenstaande voordelen.

Ledverlichting voor de VW Golf 6

Er is een aantal autoseries waar LED-standard wordt gevoerd als verlichting. Ook zijn er specifieke LED-ombouwsets voor verschillende merken. Eén daarvan is de VW Golf 6. Behalve de koplampen kan Ledverlichting ook worden geïnstalleerd als kentekenplaatverlichting, stadslicht en dagrijverlichting. De Ledverlichting sets die wij verkopen zijn uit voorraad leverbaar.

Ledverlichting Volkswagen Golf

Voordelen Ledverlichting

Ledverlichting is bezig aan een grote opmars. Deze opmars gaat vooral ten koste van halogeenlampen, welke toch wel hun beste tijd lijken te hebben gehad. Maar wat zijn nou de voornaamste redenen dat halogeen (en xenon) terrein verliest ten koste van Ledverlichting?

Zuinige verlichting.

Ledverlichting is vele malen zuiniger dan andere soorten lampen. Niet alleen in verbruik, maar ook de levensduur van Ledverlichting is gemiddeld een stuk langer.

Hogere lichtopbrengst.

Ledverlichting heeft een hogere lichtopbrengst dan halogeenverlichting. Xenon heeft daarentegen ook een goede lichtopbrengst, maar delft dan weer het onderspit als het gaat om levensduur.

Er zitten wel wat haken en ogen aan het installeren van Ledverlichting. Het past niet in elke auto, maar hiervoor zijn passende LED-sets beschikbaar die het toch mogelijk maken om Ledverlichting te installeren. Voordeel van deze installatie is dat de lampen lang blijven zitten en er dus niet zo vaak naar hoeft te worden gekeken.

Gerelateerde informatie

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Direct contact

Liever even bellen? Wij zijn bereikbaar via 0528 23 15 33

Categorieën