Beveiliging camper: SCM certificatie | Autoprofi Hoogeveen
Beveiliging camper: voorkom diefstal en koolmonixidevergiftiging
Camper
Autoprofi Hoogeveen
Camper
2 min

Beveiliging camper: voorkom diefstal en koolmonixidevergiftiging

2 min

Beveiliging camper? Autoprofi Hoogeveen beveiligt je auto tegen diefstal en koolmonoxidevergiftiging. Zo ga je met een gerust hart op weg.

Voorkom inbraak of brand

De grootste nachtmerries van de camperliefhebber zijn brand en inbraak. Behalve eventuele schade aan de camper zijn dit gebeurtenissen die een behoorlijke emotionele impact hebben.

beveiliging camper inbouw

Als camperliefhebber haal je de camper doorgaans niet voor één dag uit de camperstalling. Vaak ben je langer onderweg waardoor je veel spullen meeneemt in je camper. Dit betekent automatisch dat de inhoud van de camper waardevol is voor eventuele inbrekers.

SCM beveiligde systemen

SCM gecertificeerde beveiligingssystemen zijn systemen die door verzekeringsmaatschappijen worden aangeraden. Deze alarmsystemen voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Elke drie jaar moet het systeem gekeurd worden om discussie met de verzekeringsmaatschappij te voorkomen (mocht er sprake zijn van diefstal).

Inbouw Bearlock beveiligingssysteem

Bearlock ontwikkelde een mechanische beveiliging voor auto’s en campers. Het is een volledig mechanisch slot. Dit wordt ingebouwd in de versnellingsbak of stuurkolom. Je vergrendelt het versnellingsbakslot met jouw unieke sleutel.

De mechanische beveiliging blokkeert de versnellingsbak (ook de automatische versnellingsbak) zodat de camper niet uit de versnelling gehaald kan worden. Het gevolg is simpel: je camper kan niet worden verplaatst waardoor diefstal onmogelijk is.

Zie ook: inbouw Bearlock campers

beveiliging camper inbouw Bearlock

Bearlock en verzekering camper

Diverse grote verzekeraars geven de voorkeur aan Bearlock boven andere beveiligingssystemen. In veel gevallen is een Bearlock beveiliging zelfs een absolute verplichting.

beveiliging camper Bearlock

Inbouw gasmelders tegen koolmonoxidevergiftiging

Voorkom lekkend gas en mogelijke koolmonoxidevergiftiging in je camper. Zorgeloos slapen bevorder je door de installatie van een gasalarm. Wij bouwen het gasalarm in je auto.

Extra sloten inbouwen

Laat diverse extra sloten monteren op je camper zodat je mogelijke problemen voorkomt.

Gecertificeerd inbouwspecialist

De monteurs van Automat/Autoprofi hebben de benodigde opleidingen gevolgd en zijn SCM Gecertificeerd. Dit betekent dat wij SCM goedgekeurde alarmsystemen mogen monteren! Wij garanderen je dus absolute kwaliteit + de zekerheid dat de beveiliging voldoet aan verzekeringseisen.

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Autoprofi Hoogeveen vind je tientallen waardevolle artikelen met tips. Heb je bijvoorbeeld deze artikelen al gelezen?

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Direct contact

Liever even bellen? Wij zijn bereikbaar via 0528 23 15 33

Categorieën