Gordelhoezen kopen | Autoprofi Hoogeveen
gordelhoezen kopen auto
Winkel
Autoprofi Hoogeveen
Winkel
2 min

Gordelhoezen kopen voor auto

2 min

Heb je regelmatig last van een schurende veiligheidsgordel terwijl je ontspannen wilt toeren? Dan is een gordelhoes of gordelkussen de oplossing. Kom naar Autoprofi Hoogeveen om gordelhoezen te kopen.

Gordelhoezen of gordelkussens verminderen ergernis

Al zolang het dragen van de autogordel verplicht is, klagen mensen over de het schuren van de gordel in de nek en over de schouders. Behoor jij ook tot die groep en doe je zelfs de gordel onder je oksel om maar af te zijn van het schuren? Denk er dan aan dat je in eerste plaats in overtreding bent, maar nog belangrijker, de gordel werkt niet meer naar behoren bij een ongeluk. Er zijn zelfs mensen die het alarm van de gordels (laten) uitschakelen en helemaal geen gordel meer dragen. En dat alleen om het schuren, wat ze eenvoudig op kunnen lossen met een gordelhoes.

Ook voor kinderen een gordelhoes

Vooral kleine kinderen kunnen last krijgen van een gordel, omdat de bevestiging ver boven hun schouders zit. Hierdoor loopt de gordel meestal langs de nek van het kind. Een gordelhoes met een fraaie Disney® afbeelding verhelpt dit probleem direct.

Materiaal gordelhoes

Je kunt het zo gek niet opnoemen of van elk materiaal is wel een gordelhoes gemaakt, zolang het maar zacht is en natuurlijk geen schurende randen heeft. Er zijn gordelhoezen van namaakbont, leer, namaakleer en natuurlijk hoezen van kunststofvezels. Het is misschien wel belangrijk om te weten of het materiaal goed schoon te houden is, wat bij een hoes van namaakbont waarschijnlijk minder het geval is.

gordelhoezen kopen comfort

Passende gordelhoes kopen

Er zijn vele gordelhoezen of gordelkussens te koop, van eenvoudige effen hoezen tot fraai bedrukte hoezen in allerlei kleuren. Ben je ook op zoek naar een stuurhoes? Je kunt vaak bijpassende gordelhoezen krijgen met hetzelfde design. Dat lijkt wel heel stoer toch?

Plaatsen van gordelhoezen

Het plaatsen van gordelhoezen is een fluitje van een cent, omdat het gaat om hoezen met een klittenband. Deze klittenband trek je los en je vouwt de hoes om de gordel, waarna je het klittenband weer vastmaakt. Natuurlijk zorg je ervoor dat de hoes met het klittenband naar de achterkant om de gordel komt.

Bekijk ze op Automat.nl

Ga eens kijken op Automat.nl waar we alle gordelhoezen op een rij in de webshop hebben staan. Of kom langs bij ons in de winkel van Autoprofi Hoogeveen. Kun je niets vinden op de site, dan kunnen wij je wellicht verder helpen.

Waarom Autoprofi Hoogeveen?

In onze winkel vind je een assortiment gordelhoezen voor jouw auto of camper. Kom gerust langs bij ons in de winkel zodat wij je verder kunnen helpen.

  • Heldere communicatie over tijdsduur en kosten, dit voorkomt onverwachtse kosten.
  • Montage geregeld terwijl je wacht
  • Wij geven vakkundig advies
  • Heb je vragen? Stel ze gerust, wij helpen je graag

Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Autoprofi Hoogeveen vind je tientallen waardevolle artikelen met tips. Heb je bijvoorbeeld deze artikelen al gelezen?

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Direct contact

Liever even bellen? Wij zijn bereikbaar via 0528 23 15 33

Categorieën