Slechte 4G of WIFI ontvangst in camper: hoe kan ik dat oplossen?
Slechte 4G of WIFI ontvangst in camper: kies voor travel Vision 4G WiFi Connect
in Camper
3 min. leestijd

Slechte 4G of WIFI ontvangst in camper: kies voor travel Vision 4G WiFi Connect

Wil je de wifi ontvangst in de camper tijdens je verblijf op een camping verbeteren? De verbinding met het draadloos internet via het netwerk op de camping is helaas vaak zwak. 

Een sterke en stabiele wifi-verbinding is noodzakelijk als je via internet televisie wilt kijken, contact wilt onderhouden met het thuisfront of misschien wel op afstand aan het werk gaat.

Slechte verbinding met internet in de camper

Is er sprake van een slechte verbinding met internet in de camper dan leidt dit al snel tot irritaties. Je wilt bijvoorbeeld na een leuke dag vol activiteit even rustig ontspannen en televisie kijken. Het draaiende cirkeltje dat je steeds op je scherm ziet, gooit echter roet in het eten, omdat de wifi ontvangst niet optimaal is. Dit kan onder meer komen, omdat de afstand tot de hotspot op de camping net te ver is.

Wil je foto’s doorsturen via WhatsApp naar het thuisfront dan kan een haperende wifi-verbinding ervoor zorgen dat het lang duurt voordat deze aankomen bij de ontvanger. Het is helemaal een ramp als je met je camper reist en je op de camping aan het werk wilt en de wifi ontvangst niet optimaal is.

Een slechte wifi-verbinding maakt het vaak ook onmogelijk om met meerdere toestellen tegelijk verbinding te maken. Of je hebt buiten de camper wel een goede verbinding, maar zodra je de camper binnenstapt, verdwijnt het signaal. Al deze irritaties zijn op een gemakkelijke manier te voorkomen, zodat je ook tijdens je verblijf op de camping optimaal van internet gebruikmaakt.

Travel Vision 4G WiFi Connect

Travel Vision 4G WiFI Connect is dé oplossing voor wifi op een camping, waarbij het draadloos internet functioneert, zoals je thuis bent gewend. Dit systeem zorgt voor een versterking van het wifi-signaal en creëert een eigen wifi-netwerk. 

Hierdoor is het mogelijk om op zowel je smartphone als je tablet en laptop een sterke en stabiele internetverbinding te realiseren.

  • Maakt simpel verbinding met mobiel 3G/4G netwerk
  • Versterkt het wifi-signaal
  • Creëert een eigen veilig netwerk
  • Geschikt voor meerdere apparaten
  • Internet zonder vertraging of hapering

Slechte 4G of WIFI ontvangst in camper: kies voor travel Vision 4G WiFi Connect

Wat is het?

Het betrouwbare systeem voor het verbeteren van 4G of wifi-ontvangst in de camper bestaat uit een 4G WiFi Connect Router en uit een 4G WiFi Connect Buitenantenne. Je koppelt het apparaat snel en efficiënt met het wifi-netwerk op de camping. 

Sta je met je camper op een plek waar geen wifi beschikbaar is? Maak dan gemakkelijk met het mobiele 3G/4G netwerk verbinding door een simkaart in de router te plaatsen. Je plaatst in de router een simkaart naar keuze en hebt daarmee de mogelijkheid om meerdere apparaten met elkaar te verbinden. Het toestel is simlockvrij, zodat vrijwel iedere simkaart te gebruiken is.

  • Simlockvrije router
  • Antenne-unit

Waar dient het voor?

De 4G WiFi Connect Router en 4G WiFi Connect Buitenantenne zorgen voor een versterking van het signaal nadat je verbinding hebt gemaakt met het draadloze netwerk op de camping. 

Dit is precies wat je nodig hebt om onbelemmerd via internet televisie te kijken, de krant te lezen, berichten te verzenden en online te werken. Het apparaat functioneert als een wifi-booster.

Inbouw en verkoop: snel door ons geregeld

Wil je overal waar je bent met je camper zonder problemen van draadloos internet gebruikmaken. Schaf dan het Travel Vision 4G WiFi Connect systeem aan en laat deze naar wens door ons inbouwen in je camper. Wij monteren de antenne-unit op het dak en plaatsen de router in je camper. 

De unit bestaat uit twee sterke GSM 3G/4G en twee wifi-antennes die steeds het beste signaal opvangen. De plaatsing op het dak zorgt voor een optimale ontvangst van internet in en rond je camper.

Conclusie

Je hebt de mogelijkheid om voortaan zonder hapering, vertraging of uitval via internet televisie te kijken, online te werken en contact te houden met het thuisfront. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is Travel Vision 4G WiFi Connect om de ontvangst in je camper te verbeteren.

Heb je vragen?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Direct contact

Liever even bellen? Wij zijn bereikbaar via 0528 23 15 33


Gerelateerde informatie

In de kennisbank van Autoprofi Hoogeveen vind je tientallen waardevolle artikelen met tips. Heb je bijvoorbeeld deze artikelen al gelezen?

Over de schrijver
Autoprofi, een naam die synoniem staat voor kwaliteit! Sinds 1980 is Autoprofi specialist in auto-accessoires en auto-onderhoud gevestigd in Hoogeveen. Autoprofi Hoogeveen biedt een zeer uitgebreid pakket auto-accessoires en onderdelen, die door onze monteurs ook nog eens vakkundig gemonteerd kunnen worden. Of het nu gaat om een nieuwe autoradio of een koppelingsrevisie, het is bij ons allemaal mogelijk.
Reactie plaatsen